2777
2789
عنوان

جنگ پدر و مادر

114 بازدید | 13 پست

مامانم بابام جنگ خیلی بدی سر یه موضوع مضخرفی کردند

بعد در حدی که بابام اره رو گرفته بود مامانم بزنه مامانم از خونه رفت و داییم زنگ زد اومد برا حل مشکل

الان با اینکه همه چی تموم شده بابام باز گیر داده حتی با من لج کرده چون باهاش در مورد مامانم حرف زدم حالم گرفته هست نامزدم هم خونمون هست میترسم وقتی نیستم همو نکشن ناگفته نمونه دلیل دعواشون این بود که مامانم جلو نامزد من سرش داد زد و بابام هم سه ماهه دستش شکسته و خونه هست بهونه گیری میکنه حالم زیاد گرفته زیاد

خودت را درگیر نکن اصلا

زه و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنن

دعواهای زرگری و الکیه

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه قبل اون بود داییم ترجیح داد چیزی مگه تا بدتر نشه چون بابام دستش شکسته و ..... بیکاره

ببخشید ولی بابات با دسته شکسته و بیکار

باید سعی کنه جیکش هم درنیاد

چون در حال حاضر هیچ نفعی برای مامانت نداره

چه پرو شدن مردا

کار مامانت اشتباه بوده غرور بابات شکسته جلو دامادش تازه میگی چند وقته خونس حتما از دورونم ناراحته

اره خیلی اشتباهه بابام میگه مامانت از چشمم افتاده حق میدم بهشون ولی دلم میسوزه برا مامانم چون میخواست با اره بزنتش من نمیتونم ببینم جنگ دارن دعوا دارند اینقدر گریه کردم چشمام پف کرده و سرم درد داره

اره خب کلا دعوای پدر مادر به بچها ربطی نداره ولی درکل رفتارهای پدرت هم اصلا درست نیست

نه واقعا درست نیست منم خسته شدم میگم ازدواج کنم درست میشه ولی حس میکنم بدتر بشه موندم باید کجا برم دلم از همه عالم گرفته حتی بیرون هم بهم حال نمیده