2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درگیر نیستم ولی دوستم بود با طب سنتی درمان شد

تاوقتیکه تقلب می‌کنی!!!تاوقتیکه دنبال پارتی بازیهستی .تاوقتیکه وای‌فای‌ بقیه رو هکمی‌کنی!!تاوقتیکه قوانین عادیشهروندی رو رعایت نمی‌کنی!!تاوقتیکه تو ساعت کاری اداریت کارشخصی می‌کنی باکمال احترام باید بگم غلط می‌کنی ژست انتقاد ازمسئولین می‌گیری. مسئول که از مریخ نمیاد، ازهمین مردمه!!!
من امروز جواب پاپ اسمیرمو گرفتم  ویروس hpv نداشتم

مگه با پاپ اسمیر hpv هم تست میشه؟ هزینه انجامش فک کنم 300 تومنه. بیمه هم شامل نمیشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بالاخره رفتم دکتر و آزمایش دادم تا جوابش بیاد افسرده شده بودم بدجور تا اینکه شب ولادت امام حسن تو ماه رمضون جواب ازمایشم اومد و نوع ویروسم نوع ۶ و۱۱ بود 

خدایا پشت وپناهم باش 

طی این مدتم تو نت اونقد سرچ کرده بودم و درمونای مختلفو خونده بودم داشتم درمان با سرکه و سیب و دارچینو امتحان میکردم با اینکه فوق العاده درد وسوزش وحشتناک داشت اما ادامه دادم و خداروهزارمرتبه شکر جواب گرفتم 

خدایا پشت وپناهم باش