2777
2789
عنوان

چیکار کنم

78 بازدید | 9 پست

سلام ، من دو تا خواستگار دارم ، یکی ازم کوچیکتره ، من نسبت به سن حساسم ک باید خودم بزرگتر باشم ، یکی دیگه هم ظاهرش به دلم ننشست ولی همه چیش خوبه، به نظرتون چیکار کنم؟ دیگه انقدر همه رو رد کردم خسته شدم

من اگ بودم هیچکدوم. وایمیسم برای گزینه های بعد.شمارو نمیدونم

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه انقدر رد کردم الان ۳۲ شدم

نمیدونم اگه میتونی با کسیکه از لحاظ ظاهری دوسش نداری کنار بیای خب بهش فک کن.ممکنه بعدا علاقمند بشی بهش ممکن هم هست هیچوقت نشی ولی قیافه خوب ممکنه برات عادی شه ولی قیافه بد هیچوقت برات عادی نمیشه

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.