2777
2789
عنوان

پزشکی قانونی

342 بازدید | 17 پست

دخترا هزار بار شرمنده

پزشکی قانونی در تشخیص پرده حلقوی بکارت

چطور عمل میکنه ؟!؟

من یجا دکتر رفتم گفت نمیتونم بگم چون حلقوی هستی

ولی من از خودم مطمئن مطمئن مطمئن هستم

چون همسرم مریض بود اصلا

خوب میگه ک چ مدل هستش نوع بکارتت همونجا

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تشخیصشون صددرصدیه موروازماست میکشن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

شما یعنی میخواین تازه ازدواج کنین ؟ اگ ازدواج کردین شما دوران عقد هستین یا بعد جشن عروسی

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نه من مدل نمیخوام 🫠😔

خوب چی میخوای گلم؟همونحا تایید میکنن ک سالمه هستش با نه

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نه ۲ ماهه عروسی کردم و ۳ سال عقد

خب الان مشکل خوردین باهاشون ؟ اقدام قانونی داشتین؟

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خب الان مشکل خوردین باهاشون ؟ اقدام قانونی داشتین؟

ایشون رفتن تمکین زدن

منم مهریه و جهیزیه

دوشنبه میریم شورای حل اختلاف جلسه تمکین

من خیییییلی دوستشون دارم

اما خانوادم میگن الان برگشتنت بهتر از سال بعد برگشتنت هست🫠😔😔😔