2777
2789
عنوان

ترشح سینه

139 بازدید | 21 پست

ی ماده زرد مایل ب خاکستری از سینه سمت راست فشار کمیدم میزنه بیرون اندازه ی نقطهی الان هرچی دیگه فشار میدم هیچی نمیزنه بیرون

نه از کلش فقط ی قسمت کوچیک نوکش ترسیدم توده هست

؟

دکتر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به احتمال زیاد جای نگرانی نداره اما برای اطمینان بیشتر و مطمئن شدن خودتون به پزشک مراجعه کنید حضوری ...

عزیزم میشه تاپیک منم بیاید همین عنوانش علائم سینه هست من ۱۵ سالمه

میشه بخونید

نگفته های افسون🌱🥀

عزیزم میشه تاپیک منم بیاید همین عنوانش علائم سینه هست من ۱۵ سالمه میشه بخونید

طبیعیه عزیزم نگران نباش مخصوصا توی این سن

برای کسب اطمینان به پزشک مراجعه کنید فیزیکی معاینه بشید

این جهان کوه است و فعل ما ندا 🩷🌸🎀

خوندید؟ من واقعا نگرانم اگه طبیعیه میگم پس اینایی که حس کردم چیه

بله خوندم

مکان دقیقش رو میتونید بهم بگید، زیر نوک سینه هست?

توی هریک از سینه ها دوتا هست ?

این جهان کوه است و فعل ما ندا 🩷🌸🎀

بله خوندم مکان دقیقش رو میتونید بهم بگید، زیر نوک سینه هست?توی هریک از سینه ها دوتا هست ?

نه جای دقیق نداره همون اطراف نوک و هاله سینه

سینه هام خیلی کوچیکه بافت چربیش کمه مخصوصا وقتی دراز میکشم بافت سینه پخش میشه واضح تره

اونی هم که گفتم کل سینه رو تو مشتم فشار میدم یه غده بزرگ مشابه تو هردو سینه دقیقا یک جاس

همیشه بوده فکر کنم بافت سینه س هوش مصنوعی هم گفت غدد شیری و ایناست

خلاصه نمیدونم از سرطان سینه میترسم

نگفته های افسون🌱🥀