2777
2789
عنوان

متاهلین بیان

244 بازدید | 20 پست

اگه ازدواج سنتی بکنین و از همون اول شوهرتون زیاد باب میلتون نبوده بعد سه سال همچنان به دلتون نیس نه از لحاظ ظاهری نه رفتاری

یه بچه هم داشته باشین، چیکار میکنین؟

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

خیلی سخته

آره برام سخت میگذره

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادامه

اادامه چی؟

وقتی باب میل نبود از اول نباید قبول میکردن... منم سنتی بودم از اول خوشم میومد ازش... الان ک دیگ گذشته ولی خیلی سخته حس تجاوز میشه اینجور ینی دست بهش بزنه خب وقتی نخوایش دوسش نداری انگار کسی تجاوز میکنه زورکی👺واین مشکل بزرگیه...

چرا باب میلت نیست

ااول که اومد خاستگاری از ظاهرش خوشم نیومد گفتم شاید اخلاقی خیلی خوب باشه بعد که رفتیم سر خونه زندگیمون دیدم اخلاقشم دوس ندارم، اصلا از کارای دو نفره خوشش نمیاد مثلا مسافرت و تفریح و اینجورچیزا، دوس داره خانوادشم باشم تازه علاوه بر اونا خاله هاشم باشن

دوم اینکه خیلی به کارای خونه گیر میده مثلا چند روز پیش اومد خونه من کل ظرفارو شسته بودم گفت لیوانارو خوب نشستی دوباره بشور

وقتی باب میل نبود از اول نباید قبول میکردن... منم سنتی بودم از اول خوشم میومد ازش... الان ک دیگ گذشت ...

خانواده گفتن این شرایطش خیلی خوبه خاستگار بهتری هم نداشتم،

چن سالتونهچرا باب میلت نیس

ااول که اومد خاستگاری از ظاهرش خوشم نیومد گفتم شاید اخلاقی خیلی خوب باشه بعد که رفتیم سر خونه زندگیمون دیدم اخلاقشم دوس ندارم، اصلا از کارای دو نفره خوشش نمیاد مثلا مسافرت و تفریح و اینجورچیزا، دوس داره خانوادشم باشم تازه علاوه بر اونا خاله هاشم باشن

دوم اینکه خیلی به کارای خونه گیر میده مثلا چند روز پیش اومد خونه من کل ظرفارو شسته بودم گفت لیوانارو خوب نشستی دوباره بشور

سازش

بخاطر بچم

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

ادامه میدم

خودم قبول کردم

بعضی اشتباه ها،تاوان هم دارن

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....