2777
2789
عنوان

فحاشی کودک

52 بازدید | 14 پست

تو پارک دیدم بچه ۶.۷ ساله فحشای خیلی بدی میداد..

واقعا مونده بودم فحش دادن که هیچی. حرفای نامناسب هم میگفت.. فکر نمیکنم معنی حرفاشم بدونه حتی😥😥

چرا والدین کوتاهی میکنن تو تربیت فرزندشون؟؟؟

بعضیا این تفکر رو دادن که نه.. بچه من باید بلد باشه از حق خودش دفاع کنه.. بچه من باید جواب همه رو بده کم نیاره

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

من یه بار یه کودک افغانی رو دیدم با پدرش بود و خواهرش که همسن و سال خودش بود. پسره بچه سه ساله شروع کرد فحش های جنسیتی دادن و اسم ناحیه خصوصی خودشو اوردن

پدره هم هیچی همش میگفت ساکت باش حرف بد نزن

ولی خب احتمالا این حرفا توی خونه بوده که یادگرفتن

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اون وقت که باید بخوابونن تو گوشش بچه ی بی تربیت و بی شعورشون .نمیکنن .به وقتش جوری جامعه میز نه تو دهن اون بچه که خون گریه کنه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خوب شد گفتی توی کوچه ی ما هم همینه... نسل جدید داره به کجا میره!!! به خدا سنی هم ندارند... خانوادشون ...

اخه انقدر راحت جلو بچه هاشون این حرفارو میگن؟؟؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
اخه انقدر راحت جلو بچه هاشون این حرفارو میگن؟؟؟

به خدا من موندم

همش دارم فک می کنم اگه یه روزی بچه داشتم... هیچ وقت بچه مو پایین نفرستم با اینا بگرده 😐 سرش تو گوشی باشه کمتر ضرر می بینه...

به خدا ما با این سن جلوی پدر مادرمون کوچک ترین چیزی میگیم خجالت می کشیم...

اینا که داد می زنند... جالبه سنی هم ندارن... دبستانین...

چی قراره بشه!!!

نفست از جای گرم بلند میشه

اصلا دست پدرو مادر نیس اصلا گوش نمیکنن بچه ها

الان پسره من یه فحش نمیده همش داره از بچه ها میخوره یکی اذیتش میکنه یه گمشو نمیگه تو جامعه ما اگر گستاخ نباشن بچه ها خورده میشن حتی منه مامان اگر ملایم و مهربون باشم باید بشینم تو خونه

اینارو خب تربیت نمیکنن اینا وسط کوچه و خونه دیگران کنار هزاران فیلم و برنامه نامناسب ولو ان

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اینارو خب تربیت نمیکنن اینا وسط کوچه و خونه دیگران کنار هزاران فیلم و برنامه نامناسب ولو ان

پس فردا همینا تو روی پدرمادرشون وایمیسن جوابشونو میدن.. اون موقع میفهمن که تو تربیت بچه کوتاهی کردن

اره اینکارو بکن تا تو مدرسه تو سری خور بشه بچه ها مسلط بشن بهش

باید وحشی باشه و فحاشی کنه تا ادم قوی ای باشه؟!!

من خودم هیچ وقت اینجوری نبودم..... کسی الان جرئت نداره چپ نگام کنه...

ربطی به این چیزا نداره... باید شخصیت داشته باشه طرف...

نمیگم تو خونه زندونی بشه... ولی وقتی می بینم محیطش اینه سعی می کنم کمتر در این محیط قرارش بدم...