2777
2789

شیک یه نوشیدنی هست

ترکیب بستنی و شیر و...

بستگی به طعمی که انتخاب میکنی

مثلا شکلات اضاف میشه بهش

توت فرنگی و...

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شِیک...یه نوع نوشیدنیه تو کافه میتونید سفارش بشید... پایه اش شیر و بستنی با طعمای مختلفه مثلاً شیک شکلاتی شیک قهوه شیک توت فرنگی...

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شیک یه نوشیدنی هست ترکیب بستنی و شیر و...بستگی به طعمی که انتخاب میکنی مثلا شکلات اضاف میشه بهش توت ...

مممنون از توضیح تون ، من فکر میکردم یعنی شیک و پیک کردن

مممنون از توضیح تون ، من فکر میکردم یعنی شیک و پیک کردن

نه شِیک خونده میشه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

شیک یه واژه انگلیسی به معنی تکون دادنه...وجه تسمیه این نوشیدنی اینه که شیر رو با بستنی و میوه و اینا قاطی میکنن و اسم کاملش میلک شیک هست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
سپاس از راهنمایی تون 🙏

خواهش میکنم عزیزم...یه بار تشریف ببرید کافه نوش جان کنید بستگی به سلیقتون...مثلا من خودم با طعم شکلاتش رو خیلی دوست دارم البته یکمی از نظر من سنگینه اگر مثل من کم اشتها هستید شاید یکمی زود دلتون رو بزنه چون سایزش بزرگه معمولاً

شیک یه واژه انگلیسی به معنی تکون دادنه...وجه تسمیه این نوشیدنی اینه که شیر رو با بستنی و میوه و اینا ...

خب یعنی بخوای این نوشیدنی رو بخوری باید هی تکون بدی ؟؟

خب یعنی بخوای این نوشیدنی رو بخوری باید هی تکون بدی ؟؟

نه عزیزم نیازی نیست تکون بدی گفتم که معنی لغویش در زبان انگلیسی این هست...وقتی براتون سفارشتون رو آوردن قاشق قاشق میل کنید اولش بستنی و سس های مختلف مثلا سس میوه و اینا و همچنین تزئینات روش هست مثلاً ممکنه روش اسمارتیز و اینا باشه یا نباشه(هر کافه ای بر اساس سلیقه باریستای کافه یه جوری سرو میکنه) بعد چند قاشق به شیر میرسید و یه نوشیدنی غلیظ رو تشکیل میده که میتونید باقیش رو با نی نوش جان کنید

اوه ببخشید استارتر...من شما رو چند بار عزیزم خطاب کردم عذرخواهم فکر کردم خانم هستید!