2777
2789
عنوان

پریود کم

51 بازدید | 16 پست

سلام ۲۱ سالمه من از اول که پریود شدم ۳ روزه بود اما الان شده یکی دو روزه اصلا خونریزیم خیلی کمه این ماه دیگه در حد لکه بینی بود آزمایش رفتم دکتر رفتم هیچی به هیچی چه غلطی کنم اول فکر کردم رحمم سرده دکتر رفتم میگه نه طبیعیه آقا چی چی طبیعیهههههه فقط لکه بینی دارم و در ضمن مجردم

شاید تخمدانت تنبله

اخه فقط فقط تنها علائمی که دارم حجم کم خونریزی هیچ علائم دیگه ای ندارم فکر کردم اهنم کمه اما ازمایش دادم خوب بود ففول میخورم باز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین استرس و اضطراب نداری اتفاقا طبیعی نیست چه دکتر بی سوادی بوده حتما یه دکتر دیگه برو سعی کن ورزش کنی پیاده رویی کنی چیپس و پفک و نوشابه رو حذف کن

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ببین استرس و اضطراب نداری اتفاقا طبیعی نیست چه دکتر بی سوادی بوده حتما یه دکتر دیگه برو سعی کن ورزش ...

چیپسو پفک ماهی یه بار تهشش نوشابه هم علاقه ندارم اتفاقا تغذیه ام خوبه میوه دوس ندارم اما سبزی جات خیلی میخورم پیاده روی میکنم باشگاه حال ندارم برم خونه تمرین میکنم یا میرقصم اخه یه دکتر نرفتم که متخصص زنان رفتم عمومی رفتم ماما رفتم دکتر های طبی سنتی رفتم😭

چیپسو پفک ماهی یه بار تهشش نوشابه هم علاقه ندارم اتفاقا تغذیه ام خوبه میوه دوس ندارم اما سبزی جات خی ...

اخه این طبیعی نیست واقعا من خودم الان پریودم از ۷ روزه شده ۴ روزه و نگرانی ولم نمیکنه میگم نکنه زود یائسع بشم شما که دیگه ۲۰ سالتههههه بازم پیگیر باش شما قرار ازدواج کنی مادر بشی

اخه این طبیعی نیست واقعا من خودم الان پریودم از ۷ روزه شده ۴ روزه و نگرانی ولم نمیکنه میگم نکنه زود ...

والا دکتر هم رفتم میگن هیچی نیست ها میخوام خفشون کنم سونو هم دادم قبلا خیلی خیلی ببخشیدا نوار فقط در حد لکه بینی که یکی دو روزه تموم میشه🙂💔

والا دکتر هم رفتم میگن هیچی نیست ها میخوام خفشون کنم سونو هم دادم قبلا خیلی خیلی ببخشیدا نوار فقط در ...

نه عزیزم طبیعی نیست واقعا حتما پیگیر باش شاید یه موادغذایی بهت سازگار نیست خلاصه پیگیر باش ایشالا مشکلت حل بشه

نه عزیزم طبیعی نیست واقعا حتما پیگیر باش شاید یه موادغذایی بهت سازگار نیست خلاصه پیگیر باش ایشالا مش ...

والا هر چی فکر میکنم درسته بد غذام اما از تغذیه ام نیست و موندم چه غلطی کنم