2777
2789
عنوان

برداشتن ترس

125 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

پسر من بچه بود ترسیده از اینکه پشت در مونده کسی بلده چطوری ترسشو بردام الان 12 سالشه 5 سالگی ترسید و تا الان لکنت گرفته و هر جا بردم خوب نشده خیلی مستاصلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لکنت نگرفتم ولی ترس کودکیم وترس بعدازدواجم خوب نشدمتاسفانه

لکنت زبان یکی ازآشناهابعدرفتن به دانشگاه رفع شدخودبخود

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

من لکنت نگرفتم ولی ترس کودکیم وترس بعدازدواجم خوب نشدمتاسفانهلکنت زبان یکی ازآشناهابعدرفتن به دانشگا ...

متاسفم عزیزم

من شنیدم با نمک ترس رو میشه از کسی گرفت ولی خودم بلد نیستم

واقعا جواب میده؟

نبابا این چه راه حلیه

ببر پیش روانشناسِ خوب، گفتار درمانی...

این عارضه کاملا خوب میشه اگ درست پیگیرش باشی، حتی یذررره هم ازش باقی نمیمونه، کاااملا خوب میشه

فقط رهاش نکن، پیگیرش باش، حتی اگ ۱۰ تا روانشناس بردی و جواب نگرفتی بازم بگرد و روانشناس خوب پیدا کن

نبابا این چه راه حلیهببر پیش روانشناسِ خوب، گفتار درمانی...این عارضه کاملا خوب میشه اگ درست پیگیرش ب ...

پیش چند تاگفتار درمان بردمش

دکتر مغزو اعصاب

نوروفیدبک لورتا

جواب نگرفتم

الانم دوباره دارم میبرمش پیش یه گفتار درمان دیگه ولی خودشم خسته شده خیلی همکاری نمیکنه

پیش چند تاگفتار درمان بردمشدکتر مغزو اعصابنوروفیدبک لورتاجواب نگرفتمالانم دوباره دارم میبرمش پیش یه ...

بعضی دکترا هستن ک بلدن با بچه ارتباط بگیرن

یعنی هم علمشو دارن، هم مهارتشو، هم عشقشو

توی این دوره زمونه پیدا کردنشون خیلی سخت نیست، میتونی سرچ کنی، پرس و جو کنی، پیدا میشه، درست میشه

وقتی پیگیرش هستی و اهمیت میدی، پس قطعا درست میشه

بعضی دکترا هستن ک بلدن با بچه ارتباط بگیرنیعنی هم علمشو دارن، هم مهارتشو، هم عشقشوتوی این دوره زمونه ...

آره هنوزم خیلی پیگیرم

هنوزم دنبال دکتر خوب میگردم

ولی شنیدم ترس بچه رو میشه برداشت خیلیا جواب گرفتن گفتم بپرسم ببینم کسی بلده اینجا راهنماییم کنه

دیگه به هر دری میزم😂

آره هنوزم خیلی پیگیرمهنوزم دنبال دکتر خوب میگردمولی شنیدم ترس بچه رو میشه برداشت خیلیا جواب گرفتن گف ...

ایشالا از طریق درستش موفق بشی

ایشالا پسرت همیشه سالم و خوشحال باشه

آمین