2777
2789
عنوان

سرمه خوردم

75 بازدید | 6 پست

به مسواک دا اشم سرمه خورده بود اومد باهام دعوا منم از عصبانیت برا این که بفهمه چیزی نمیشه شیشه رو بالا گرفتم و دیدم کل بطری تو دهنمه ابان گلوم می سوزه اوکی میشه لطفا نگید دیوونه ای خودم میدونم ولی می خوام بدونم چیزی نمیشه یا رو به موت هستم😂🤐🫠

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

خیلی دیوونه اید ،زودتر به پزشک مراجعه کنید ممکنه صداتون رو از دست بدید

نه اوکیه ولی حالت تهوع دارم دیوونه مجنونی شدم برا خودم به نظرتون تا فردا خوب میشه کسی من نمی بره دکتر میگن خوب میشی راستم میگن خوب میشم ولی کیش رو نمیدونم گلوم نمی سوزه معده امم اوکیه ولی حالت تهوع دارم

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه کاریه آخه به نظرم برو بیمارستان شاید خطرناک باشه

نمیدونم ناراحت بودم مامانم جیغ میزد داداشم با چوب لباسی می زد تهش مسواک جدید خودم پیدا کردم دادم بهش ولی حالت تهوع دارم تو همچین خونه کسی من دکتر می بره😂🫠

مسواک اون چرا سرمه خورده بود

دستم سیاه بود ابرو هام کم پشت شده بود خورده بود به مسواکش