2777
2789

جانم عشق

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حرف بزن باهام😮💨😂

خب باشه

چند سالته چیکار میکنی

درامات با دوستات چیه

پسر مسر تو زندگیته

هدفت تو زندکی چیه

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

خب باشه چند سالته چیکار میکنیدرامات با دوستات چیهپسر مسر تو زندگیتههدفت تو زندکی چیه

هعی خدایا این همه سوال جواب بدم؟

۱۹ سالمه با دوستام هیچ کاری نمیکنیم فقط میریم تو شهر دور میزنیم و غذا میخوریم پسری نیست توی زندگیم ولی توی قلبم چرا هدفی هم ندارم دانشجوعم فقط ندرکو بگیرمو و تمام😁

هعی خدایا این همه سوال جواب بدم؟۱۹ سالمه با دوستام هیچ کاری نمیکنیم فقط میریم تو شهر دور میزنیم و غذ ...

خب خواستم حرف بزنیم دیگه🤣🤣

خوش، بحالت پسری تو زندگیت نیست

آرامش داری درگیر عشق و عاشقی و نگرانی های بی خود نیستی ک یکیو هندل کنی

و ایجانم موفق باشی♥