2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

1302 بازدید | 97 پست

هر چیز ماورایی دید شنیدید تعریف کنید سرگرم شیم

در مورد موجودات عجیب و فکت های این دنیا و اون دنیا و تناسخ و عالم ذر و چیزای ترسناک کلا فکت و حقایق درباره جهان و کره زمین و مسائل ماورایی بگین

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی کاملا هشیار و مشغول نوشتن بودم ، با جفت چشمام دیدم دو تا در کمد چند ثانیه محکم باز و بسته میشدن(یه جوری که انگار یکی از داخلش داره جفت درارو هل میده سمت بیرون).....

واااقعا ترسناک ترین تجربه ای بود که میشد حسش کرد!....

اونقدر وحشت کردم که با "یه قدم" از ته اتاق تا در اتاق پریدم بیرون....

واقعا هست یه چیزایی که دیدنی نیستن ولی موجودن!!!

اره امشب شب خوبیه

همهجمعیم تا صبح اصلا هم نمیترسممممم

همه پستارم میخونم😂

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

وقتی کاملا هشیار و مشغول نوشتن بودم ، با جفت چشمام دیدم دو تا در کمد چند ثانیه محکم باز و بسته میشدن ...

کسی نبود بفرستی بره باز کنه درو؟

شاید حرکت زمین باعثش شد

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من چند وقتیه سوار اسانسور میشم من طبقه چهار میزنم یدفعه طبقه یک وایمیسته میبینم هیچکی نیست طبقه یک پس کی زده اون دکمه رو 😱😱😱

خدایا منو احسان رو بهم برسون دوتا عاشقن دو تا کبوتر عاشقن حیفه کنارهم نباشن 💔💔💘💘💘