2777
2789

میخواست فکرت درگیر کنه

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر دفه با یکی دویت میشه بعد کات میکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کل پسرا و مردا فازشون پریده غصه نخور ☹️😁

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

😂😂😂😂عجب

پسرا خیلی اوسکولن

هی میگن دخترا قابل درک نیستن

در حالیکه خودشون معلوم نیس فازشون چیه

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

همین چند روز پیش کات کردم چون از ارتباط خیلی صمیمیش با یه دختر هم دانشگاهیم بو برده بودم

به روش آوردم و خیلی ریلکس بعد چند سال رابطه رو تموم کرد و گفت درست فکر میکنی میخوام برم با اون.

تو کثیفی اکسم شکی نیست

ولی از هم جنسم توقع داشتم وقتی میدونست تو رابطه ایم حدشو رعایت میکرد