2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

138 بازدید | 25 پست

رفتم دکتر گفت جفت زایمان رو میتونی انجام بدی نمیدونم چیکار کنم خودم طبیعی رو موافقم که زودتر به بچه برسم بعد لاغر که کردم شکمم طبیعی باشه از یه طرف میگم نکنه نتونم تحمل کنم دردشو شما نظرتون چیه؟ اسم دخترم دلانا شد راستی البته تا الان😅

دلانا قشنگه یا اگه چیز خوبی درنظر دارید بگین😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشنام باشه عزیزم من خودم طبیعی زایمان کردم با اینکه خیلی اذیت شدم و میگفتم اگه خواستم ی بچه دیگه بیارم حتما سزارین ولی چند روز پیش آبجیم سزارین کرد البته پمپ درد نداشت الان میگم اگه باز بچه آوردم فقط طبیعی

30/1/1405 تا ابد از این تاریخ متنفرم💔🖤

دقیقاشما تصمیمتون طبیعیه؟

راستش نمیدونم دکتر گفت دلانا رو هم میتونی طبیعی بدنیا بیارم هم سزارین . هر کدوم مزایا و معایب خاصی دارن توی اینستا دکتره گفت دور از جون توی سزارین امکان اینکه تنفس بچه بعدها مشکل داشته باشه بیشتره

راستش نمیدونم دکتر گفت دلانا رو هم میتونی طبیعی بدنیا بیارم هم سزارین . هر کدوم مزایا و معایب خاصی ...

پس من شنیدم طبیعی اینجوریه؟

اینکه ممکنه بچه گیر کنه اکسیژن بهش نرسه خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته

صدتو واسه کسی بذاری باختی

پس من شنیدم طبیعی اینجوریه؟اینکه ممکنه بچه گیر کنه اکسیژن بهش نرسه خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته

واقعا نمیدونم دکترا میگن نهایتا سزارین میکنیم. من اولین بچه ام هم هس یه ذره طبیعی سخته . دیگه باید تصمیمم رو تا آخر هفته بگیرم که بعدش کاراش رو بکنم که دیگه اگه خدا بخواد چند وقت دیگه بدنیا بیاد

واقعا نمیدونم دکترا میگن نهایتا سزارین میکنیم. من اولین بچه ام هم هس یه ذره طبیعی سخته . دیگه باید ت ...

از کسایی که تجربه دوتاشو داشتن کمک بگیر

اپلیکیشن گهواره داری؟اگه نداری نصب کن اونجا کاربر های باردار زیاد هستن چند بار تو تایم های مختلف تاپیک بزن سوال کن ازشون بخوا با دلیل بهت بگن که چرا انتخابشون طبیعی یا سزارینه شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری

صدتو واسه کسی بذاری باختی