2777
2789
عنوان

مهمونی شلوغ

49 بازدید | 6 پست

امروز مادرم مهمونی بزرگی گرفته بود در واقع به نیتی داشت و سفره گرفته بود اما تعداد مهمان هاش بسیار زیاد بود هرچقدر هم کولر روشن باشه بازم گرمه

ازون طرف یکسری از مهمان ها به شدت بی فرهنگ بچه های کوچیکشونو رها کرده بودن توی دست و پا

مدام توی مجلس راه میرفتن هر موقع دلشون میخواست پامیشدن از جاشون و اینجوری پذیرایی سخت میشد

بعد اگه خدایی نکرده جاشون مینداختی برات قیافه میگرفتن

منم مسئول پذیرایی بودم تا جایی که تونستم سعی کردم خوش اخلاق و خوش رو باشم اما متاسفانه وقتی عصبی میشم هرکاری کنم چهرم درهمه...

الان داشتم فک میکردم ینی ممکنه کارم بد بوده باشه و کسی از چهرم ناراحت شده باشه دلش شکسته باشه ؟

شما چ رفتاری دارید با مهمون های اینجوری؟

در آخر دیدم نمیشینن همینجوری ایستاده براشون شربت و شیرینی بردم که کلی مادرم دعوام کرد گفت توهین به مهمانه

نباید تویع داشته باشی محیط رو کامل در کنترلت باشه طبیعیه بچه باشه اذیت کنن. موقه مهمونی دادن باید صبور بود و تحت هر شرایط خوش رو باشی.

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر من یکی دوبار مجلس همینطوری گرفت. دیگه کمک نرفتممیزبان باید مهمون در حد فضا ک ظرفیت کمک حالش دعو ...

دقیقا

سر درد وحشتناک گرفتم آخرم با خودشم دعوام شد کلی گفتم سری بعد میخای اینجوری این تعداد دعوت کنید به من نگید که بیام

ظرفیتش رو ندارم

وقتی از کنترلم خارج میشه بهم میریزم

اونوقت بهم میگن حساسی

نباید تویع داشته باشی محیط رو کامل در کنترلت باشه طبیعیه بچه باشه اذیت کنن. موقه مهمونی دادن باید صب ...

همین دیگه وقتی از کنترلم خارج بشه حالم بد میشه

درحالیکه شاید اکثرا لذت برده باشن ازون مهمونی و خیلی چیزا براشون مهم نبوده باشه اما من خیلی خودخوری میکنم

دقیقا سر درد وحشتناک گرفتم آخرم با خودشم دعوام شد کلی گفتم سری بعد میخای اینجوری این تعداد دعوت کنید ...

مامان منم می گفت زیادی حساسی😅

می گفتم آره حساسم. و سالهاست دیگه موقع مراسم اش اصلا نمیرم. خواهرم همچنان حرص میخوره😅😅

مامان منم می گفت زیادی حساسی😅می گفتم آره حساسم. و سالهاست دیگه موقع مراسم اش اصلا نمیرم. خواهرم همچ ...

من ته تهش 25تا 30نفر رو بتونم هندل کنم

نه اینهمه آدم تو گرما

درستم نمیشن میدونی حرص بیخوده

دیگه عمرا برم