2777
2789
عنوان

افسردگی

57 بازدید | 8 پست

افسرده م

طلاق گرفتم اونقدر شکست بدی از عشق داشتم و اونقدر زمان طلاق گرفتنم اذیت شدم که نگو چون هم پنج سال طول کشید هم تنها بودم کسی کمکم نمیکرد

از سرکارم استعفا دادم چون همش سرآدم داد میزنن و تحقیر میکنن آخرشمچندرغازززززز که حتی نمیتونی باهاش یه خونه برا آرامش خودت اجاره کنی

تو خونه مونم با مادر زورگو و به شدت کنترلگرم هرروز دعوت دارم و تحقیر و فحش

اصلا از دست مادرم فرار کرده بودم ازدواج کنم که اونم نشد

الان دیگه اصلا حسی به پسرا ندارم که بتونم لااقل ازدواج کنم از هیچ پسری خوشم نمیاد😞 یعنی اصلا حوصله و نمیکشه با پسری حرف بزنم بنظرم خیلی کسل کننده ست

اصلا به عشق اعتقاد ندارم حتی عشق مادر به فرزند که پاکترینه

دارم پیر میشم و صدتا بیماری کوفت دارم

میخواستم مهاجرت کنم پول ندارم😭😭😭😭

سنمم داره بالا میره ۳۲ سالمه

به شدت از زندگی سیرم . و دوست داشتم وجود نداشتم

اگه از اون دنیا نمیترسیدم صد در صد خودکشی میکردم

تا از دست این همه بیچارگی و بی پولی خلاص شم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح تا شب نمیدونممم چکار کنم ؟

هیچ انگیزه ای یا هیچ امیدی ندارم هیچ هدفی ندارم که براش بتونم تلاش کنم تا اینقدر افسرده نشم

هیچ چی خوشحالم نمیکنه

آخه چه کاری تو ایران میشه انجام داد که واقعا نتیجه خوبی بده

کارمند شم؟با چندرغاز

ازدواج که اصلاااااا

پول ندارم برم تفریح

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

باید مجبورا روی پای خودت باشی. اگه شرایط داری هم خونه با یه خانم سالمند باش موقعت......بعد هم جویای کار باش کار پیدا کن و زندگی تو بساز.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
باید مجبورا روی پای خودت باشی. اگه شرایط داری هم خونه با یه خانم سالمند باش موقعت......بعد هم جویای ...

واقعا فکر میکنی با ماهی ۱۵ تا ۲۰ تومن میشه زندگیمو بسازم؟

اونم کاری که توش هم جسمی هم روحی تا لب مرگ خستت میکنن میفرستند خونخ

واقعا فکر میکنی با ماهی ۱۵ تا ۲۰ تومن میشه زندگیمو بسازم؟اونم کاری که توش هم جسمی هم روحی تا لب مرگ ...

خیلی ها الان دارن با همین مبلغ زندگی میکنن....میدونم سخته....ولی چاره ای نیست....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.