_mahyar مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 27523 عنوان گل شب بو 40 بازدید | 0 پست تو را هر روز بو میکشمعطرتو در ریههایمریشه کرده، ستتو گل نسترنیکه در گلدان قلبمبیصدا قد کشیده اینگاهت مثل نور ماهبر دیوار احساسم میرقصدو قلبم پر از محبتی نابمیشودباران بودنتکویر تنهاییام راسیراب کرده استو من درنگاهت غرقخوشبختی ام،حضور تو مثل شعلهایستکه شبهای بیانتها راروشن میکندلبخندت دنیای دیگریدر درونم میسازدکه هیچکس جز تونمیبیندتو نسیمی هستیکه درختان خاطرم رابه رقص درمیآوردو برگها در باد میخندندتو همان گلی هستیکه خواب دیده بودماما فقط توواقعی کردی دنیایم راعطر تواز قاب پنجرههابه کوچهها میریزدو حتی خیابانهابه عاشق شدنتاعتراف میکنندصدای تومثل موجی استکه به ساحل دل میخوردو تمام سنگها زمرد میشوندداشتنتمثل رنگ نور استکه از آسمان میچکدو هر چیز خاکستریزنده میشودنگاهتمثل شیشهایستکه از آینده خبر میدهدو من در انعکاسشخودم را پیدا میکنمتوبارانِ شبهای خشکو خورشیدِ روزهای سردیبا تو حتی سکوتپر از موسیقی ستو نگاهت هر لحظهشعر میشودتو مثالدستهایی هستیکه میتوانندقفل های کوچکدرون قلبم را باز کنندحضور تومثل دانههای برف استکه آرام و بیصداتمام جهان راسفید میکنندهر نگاهتمثل پلکانی استکه مرا به عمیقترینلایههای خودم میبردتو رنگی هستیکه هیچ تابلونمیتواند نشان دهدو هیچ قلمقدرت ثبتش را نداردجز دیواره های قلب منداشتنت مثل نفس کشیدنساده، استاما حیاتی و بینهایتمحتاجم به بودنت،،صدیقه جُر . امروز | 00:10 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب