2777
2789
عنوان

چیکار‌کنم چیزی بگم

62 بازدید | 17 پست

ساعت۹ دیشب پیام نداده تا الان

نظر خودم اینه هیج ری اکشنی ندم فعلا هرموقع پیام داد بگم

ما تو رابطه بودیم بعد وقتمون پر بود وقت نمیتونستیم برا هم بذاریم کات کردیم و اون خیلی گفت بعدش باهم باشیم من گفتم اصلا

بعد مدت ها من پیام دادم که اکی باهم باشیم و اونم گفت هنوز وقتش پره و خیلی شرایظ رابطه نداره ولی خیلییی گرم و صمیمی و خوب برخورد کرد

یه روز اصلا نیست یه روز هست

اینم از دیشب

بهم گفته بود یجایی دیدی نیستم درکم کن لطفا ولی امروز پنجشنبس و میدونم هیچ پلنی نداره تقریبا

بچه ها اینکه وقتش شلوغه واقعیه یعنی الکی اینا نیست چندین تا کار باهم پیش مییره

و از دیشب تا همین لحظه هیچ پیامی نداده

خب زندگی سختی داره دیگه میخوای باهاش ادامه بدی باید واقعا از ته قلبت درکش کنی

اخه نمیتونه یه لجظه یه مسیج بده یعنی

ببین پزشکی میخونی الان بازرگانی ام اضافه کزده کلاسای کنکور شهرش دست اینه

یعنی اشتباه نیست و درک کنم نمیدونم حس بد خودمو چیکار کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه نمیتونه یه لجظه یه مسیج بده یعنیببین پزشکی میخونی الان بازرگانی ام اضافه کزده کلاسای کنکور شهر ...

خب این کار ها رو برای زندگی شما وخودش انجام میده دیگه انشاللهموفق باشه

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

بنظرت باهاش مطرح کنم ناراحتیمو؟

اره باهاش در میون بزار بعد بگو وقتی هایی که تو نیستی من چه کاری انجام بدم شاید راهنماییت کرد

اره باهاش در میون بزار بعد بگو وقتی هایی که تو نیستی من چه کاری انجام بدم شاید راهنماییت کرد

بهش پیام دادم بیداری تا ببینم چی میشه واقعا ادم خیلی خوبیه فقط سرش خیلی شلوغخ

بهش پیام دادم بیداری تا ببینم چی میشه واقعا ادم خیلی خوبیه فقط سرش خیلی شلوغخ

خب بیچاره گناهی نداره مگه داره کار خلافی میکنه داره برای اینده زندگیتون تلاش میکنه به نظرم شما زیادی حساسی

خب بیچاره گناهی نداره مگه داره کار خلافی میکنه داره برای اینده زندگیتون تلاش میکنه به نظرم شما زیادی ...

تو این جهار روز دو روزشو حرف نزدیم

پارنترمه

در اینده اگه ازدواج کنیم خب اره ولی الان که نیاز دارم به بودنش نباشه خب در اینده مولتی پولدارباشیم به درد نمیخوره کخ

تو این جهار روز دو روزشو حرف نزدیمپارنترمهدر اینده اگه ازدواج کنیم خب اره ولی الان که نیاز دارم به ب ...

له نظرم مردی که عاشق کار رو باید بهش احترام گذاشت بعدشم شما هم تا حدودی حق داری وای خب اون پسره انگاری کارشو بهتر از شما دوست داره دیگه

له نظرم مردی که عاشق کار رو باید بهش احترام گذاشت بعدشم شما هم تا حدودی حق داری وای خب اون پسره ان ...

میدونی نمیتونم باورکنن یه دخترو که تو زندگیته کمتر از کارت دوست داشته باشی🥲

میدونی نمیتونم باورکنن یه دخترو که تو زندگیته کمتر از کارت دوست داشته باشی🥲

باید باور کنی دیگه چه میشه کرد بعضی از مردها این جوری هستن

باید باور کنی دیگه چه میشه کرد بعضی از مردها این جوری هستن

یعنی علاقه داره؟ ببین اون اویال که یکم سبک تر بود برنلمش خیلی علاقه نشون میداد الان از ساعت ۱۲ جوابمو نداده بنظرتون چیکار کنم اگه جای من بودین

یعنی علاقه داره؟ ببین اون اویال که یکم سبک تر بود برنلمش خیلی علاقه نشون میداد الان از ساعت ۱۲ جوابم ...

من اگر جای شما بودم ولش میکردم پسری که کارش رو بیشتر از من دوست داره انگار من براش مهم نیستم و به شما هم توجه نمیکنه اون در اینده با کارش ازدواج میکنه دیگه هیچ کس رو نیاز نداره از همین الان معلومه