2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

141 بازدید | 17 پست

تو فامیلمون پسری بود که حدود شش سال پیش کسی بود که چشمک میزد به من و کلی رفتار که الان فهمیدم اونا شوخی بوده و اون موقع من برداشت کردم که دوستم داره چون خیلی نگاهم میکرد و مات میشد تا اینکه زمان گذشت منم خیلی عشقشو جدی گرفته بودم و اونم خیلی نگاهم میکرد و من روز به روز جدی تر تا اینکه بعد یکسال هر وقت منو دید سلام نداد و نگاه نکرد و به همه عادی و صمیمی و اینکه سریع پا میشد میرفت جایی که من بودم .... ولی خب باز خیلی وقت پیش منو دید تا دید من دیدمش سرشو برد اونطرف زمان گذشت چند روز پیش تو جمع خانوادگی بودم که اونم بود همین که اومد خواهرش و دختر فامیلی که همسن منه رفتن جایی که اون بود بعد اون دو تا دختر اومدن پیش من و اون پسر تا آخر مهمونی اصلا سعی کرد جایی که من هستم نیاد و مادرشم جوری کنترل کرد که ما اصلا همو نبینیم و رو در رو نشیم .....خیلی چند روزه ناراحتم و بغض کردم .....لطفا یک چیز بگین آرومم کنین .......دوست دارم ازین آدمای سمی دور شم میدونم همه کاراشون بازیچه قرار دادن منه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

تازه دوتا دختر فامیلم که یکیش خواهرشه قبل اومدن کنار هم با گوشی ور میرفتن و پچ پچ میکردن وقتی اون اومد رفتن جایی که اون بود

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

اینجور که میگی مادرشم یه کاری میکرده که شما باهم حرف نزنین شاید پسره رو مجبورش کردن. مثلا شاید مامانش حساس شده قبلا و الان فهمیده که پسره دوستت داره و بهش گفته که سمت تو نیاد

اینجور که میگی مادرشم یه کاری میکرده که شما باهم حرف نزنین شاید پسره رو مجبورش کردن. مثلا شاید مامان ...

🥲🥲🥲🥲خیلی حالم بده ....

بنظرم تو این دنیا نباشم بهتره که اینقدر نا عدالتی ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲🥲🥲🥲خیلی حالم بده ....بنظرم تو این دنیا نباشم بهتره که اینقدر نا عدالتی ببینم

آره من حسم میگه مادرش نمیزاره بیاد سمتت وگرنه خودش دوستت داره. بنظرم برو باهاش حرف بزن و حقیقت ازش بپرس مطمئن باش اگه دوستت داشته باشه حقیقت بهت میگه

آره من حسم میگه مادرش نمیزاره بیاد سمتت وگرنه خودش دوستت داره. بنظرم برو باهاش حرف بزن و حقیقت ازش ب ...

خیلی حالت بدی دارم الان دارم به این فکر میکنم که خودشم گولم زده ....چون میتونست بیاد سمتم .... به خودش زحمتم نداد مادرشم یکجور نیشخند میزد

پس به نظر تو اون دو دختر فامیل چرا رفتن به محض اینکه اون امد

خیلی حالت بدی دارم الان دارم به این فکر میکنم که خودشم گولم زده ....چون میتونست بیاد سمتم .... به خو ...

پس نیشخند میزنه که دیگه قطعا کارخودشه. نمیدونم چرا تا حالا اینو نفهمیدی. مطمئن باش پسره دوستت داره خودت برو جلو حرفتو بهش بزن

پس نیشخند میزنه که دیگه قطعا کارخودشه. نمیدونم چرا تا حالا اینو نفهمیدی. مطمئن باش پسره دوستت داره خ ...

اخه خیلی ریسک داره .....

میترسم پسره خودشم شوخی گرده باشه ... پس چرا پسره با همه راحته فقط با من اینجوریه کسی که عاشقه به حرف مادرم کاری نداره این پسره خودشو زده به رفتاری که انگار ندانسته و نشنیده هست و انگارنه انگار چه کارایی با من کرده حتی موقع رفتنمون هم مادرش اومد پیشمون تا یک موقع من پسرشو نبینم

بعضی اوقات میگم چی میشد میمردم که انگار همه چیز از مغزم میرفت بیرون .......و انگار نه انگار اتفاقی افتاده بود چون این آدما عذابم میدن

مگه نمیگی وقتی پسره اومد دخترا هم رفتن پیشش؟

اره دخترا که یکیشون خواهرش بود و یکیش دختر فامیل که همسن من بود با هم دیگه پچ پچ میکردن و با گوشی ور میرفتن نمیدونم چی شد دوتاشون پا شدن رفتن بیرون از اتاق و به منم چیزی نگفتن بعدا خبر اومد که پسره اومده .....خیلی حالم بد شد

اخه خیلی ریسک داره .....میترسم پسره خودشم شوخی گرده باشه ... پس چرا پسره با همه راحته فقط با من اینج ...

خب شاید چون عاشقته بهت بی محلی میکنه. شایدم مادرش تهدیدش کرده. توکه از دل اون پسر خبرنداری. واسه همین میگم برو ازش بپرس

اره دخترا که یکیشون خواهرش بود و یکیش دختر فامیل که همسن من بود با هم دیگه پچ پچ میکردن و با گوشی ور ...

شآید اون دختره هم پسره رو دوست داره و به خواهر پسره الکی یه بهونه آورده مثلا گفته بریم احوالپرسی کنیم با داداشت

خب شاید چون عاشقته بهت بی محلی میکنه. شایدم مادرش تهدیدش کرده. توکه از دل اون پسر خبرنداری. واسه همی ...

یعنی یک پسر جدی میتونه بی محلی کنه با عاشق بودنش؟

آره منم از مادرش میدونم

بهت بگم آخرین بار حواسم نبود تو جمع سریع نگام کرد تا دید من دیدمش صورتشو برد اونطرف

شآید اون دختره هم پسره رو دوست داره و به خواهر پسره الکی یه بهونه آورده مثلا گفته بریم احوالپرسی کنی ...

شآید