2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

19 بازدید | 9 پست

من چندبار یک خواب می بینم یک ماه تمام پشت سر هم دیدم ترسناک بود بعد الانم می بینم فقط یادم میرفت بعد موقع خوندن دعا یهو یادم اومد که دیشب و روزای قبلش دیدم

این خواب با یک موضوع تکراری تعبیر داره؟

بعد من اصلا فیلم ترسناک نگاه نمی کنم که بگم تاثیر اونه

...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخیرا جایی نبودی که برات غریب باشه یا کاری نکردی که پشیمون شده باشی؟

نه اون یک ماه پشت سر هم سال پیش زمستون بود دیدم قبلش هم می دیدم گاهی شبا

ولی بعد یهو هر شب شد جوری که یکبار بیدار شدم صبح زود هوا رنگش تغییر کرده بود فکر کردم خوابم حقیقت شده ولی بعد دیدم برف میباره یا وقتی بیرون بودم ساختمون اپارتمانی میدیدم تاریک یهو حس خوف می کردم یا شبا موقع بیداری گاهی حس می کردم یک چیزی اون بیرون بعد چندماه درست شد یک نقاشی کشیدم طرح یک چهره مربوط به خوابم ترسناک نه که حالم بهتر شه البته بهتر هم شدم اخرای خوابم شبیه داستانای سریالی عاشقانه شد و تموم شد هر شب دیدنا بعد شد گاهی شبا الانم خواب می بینم فقط یادم نمی یاد فقط مثل امشب یهو سر دعا کردن یادم اومد

...

نه اون یک ماه پشت سر هم سال پیش زمستون بود دیدم قبلش هم می دیدم گاهی شبا ولی بعد یهو هر شب شد جوری ک ...

فکر و ذهنت درگیر شده، سعی کن جاهای شلوغ بری و دعا و قرآن بخون و بیشتر تفریح برو و شاد باش.