2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

268 بازدید | 25 پست

هوفف نمیدونم چه مرگشع اصلا

معلوم نیست فاز همسرم

ادمی هم نیست بشینم باش صحبت کنم امتحان کردم و دعوا کنم هم وحشی اخلاق اصلا....

نظرتون چیه بچه ها

خودم خسته شدم

جدی پشمامم ریخت مرد انقد پر ایراد راه داشت جدا میشدم قبلاً این طور نبود یه دختر ۴ ماهه هم دارم کم سنم خودمم زندگی بدی هست

سر یه بیرون میخوام برم ببینید چیکار می کنه 😐💔💔🤦🏻♀️

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

هیچی فداتشم اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه من یه بار عقد کردم سر همین موضوع جدا شدم کلا ۹ ماه موندم باهاش

بدترین تهمتا رو بهم میزد میگفت وقتی بیرون میری حلقه بنداز من حلقم گشاد بود میگفتم حیفه گم میشه میگفت نه از قصد نمیندازی همه بیفتن دنبالت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
هیچی فداتشم اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه من یه بار عقد کردم سر همین موضوع جدا شدم کلا ۹ ماه موندم باها ...

اره والا عوض نمیشه خسته شدم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

با گوشت وپوست واستون درکت میکنم خواهر

منم بیست سال دارم با یه شکاک زندگی میکنم هرروز بدتر از روز قبل میشه کارش به جایی رسیده که دیگه نمیذاره بابامم ببینم

جسمم که هیچ روحمم خسته اس icon

پوششت بیرون چجوریه؟

ازاد میگردم مشکل پوشش نیست همش زیر نظر داره چک می کنه نمیدونم چجوری توضیح بدم طولانی خودشم الان یه دعوا مشتی کردیم حال ندارم

با گوشت وپوست واستون درکت میکنم خواهرمنم بیست سال دارم با یه شکاک زندگی میکنم هرروز بدتر از روز قبل ...

الان دعوا کردیم شدید اصلأ بی حالم خسته ام کرده

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

والا طاقت فرسا حرفه

دیونه کرده

والا طاقت فرسا حرفه دیونه کرده

عجب صبری خدا دارد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

عجب صبری من دارم والا

دمتگرم