2777
2789
عنوان

هیچی دیگه

61 بازدید | 9 پست

حال نمیده ....نه خونه نه بیرون نه تنهایی نه درس نه کار ...انگار ریده یه نفر همونکه دلمون میخواست میشد امید زندگیمون ...

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

هعییی

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل به خدا و امید داشته باشیدقسمت هر چی باشه همون میشهصلاح و مصلحت دست خداستقسمت هر چی باشه آسمون ب ...

یه عمره منتظر قسمت و حکمتیم بیخیال بابا

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

خب زمانش نرسیده هنوز چرا اینجوری فکر نمیکنید

زندگی برا همه یه جور نیست مخصوصا پسرا که هفت دولت آزادن حداقل اختیارشون با خودشونه ...

زندگی برا همه یه جور نیست مخصوصا پسرا که هفت دولت آزادن حداقل اختیارشون با خودشونه ...

من پسرم والا اینجوری نیستم

با پدرم زندگی میکنم

دیر کنم هزاربار زنگ میزنه مهیار کجایی فلان

فکر نکنید حالا پسریم از هفت دولت ازادیم نه اینجوری نیست

.

من پسرم والا اینجوری نیستمبا پدرم زندگی میکنمدیر کنم هزاربار زنگ میزنه مهیار کجایی فلانفکر نکنید حال ...

خدا حس آرامشو به همه بده