2777
2789
عنوان

کتک شوهر

87 بازدید | 11 پست

من عقدم قرار بود خونه بخریم حالا پول کم آوردیم من طلا و وام ازدواج رو هم دادم حالا قرار بود بریم از یکی پول بگیریم گفت باید طلا بزارید که مامانم گفت من میزارم و من گفتم نه به شوهرم گفتم بیا بیرون گفتم برای چی نگفتی نمیخوایم غیرتت اجازه میده و فلان گفتم بیا بریم تو ماشین گفتم برای چی طلا مامان من و فلان اونم گفت نمیخوام رفت مامانم و داداشش رو صدا زد گفت نمیخوایم خلاصه اونا اصرار که نه برید طلا رو بیارید و فلان توی راه من از دهنم در رفت گفتم بی همه چیز اونم یکی محکم زد تو دهنم الان لبم ورم کرده و کبود شده از اون ور بعد دیگ طلا ها رو بردم و الان بقیه فکر میکنم دعوا همون قسمت اول هر چی گفتم بیا آخر رفت یک کاری کرد همه بفهمن الان آمدیم خونه گفتم به بابامم میگم سر من داد میزنم میگه این روزا حالم خوب نیست من نباید میزدم و فلان میخوام به بابامم بگم آخه دفعه اولش نیست منو میزنن توروخدا زود بگید چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی روزی منم یک روزی مثل شما طلا فروختم مثل شما هم جواب محبتم و گرفتم و کتک خوردن ...همه گفتن شکایت کن حماقت کردن نکردم ازدواج کردیم بارها رفتارش تکرار شد الان با یک بچه بغلم میخوام جدا بشم بدون مدرک !!

حداقل نگفتم طلا که دادن خونه بزن بنامم با یه چمدون رفتم با یک چمدون برگشتم ...از من بشمار نصیحت خام حرفاش نشو برو طلا مادرت و از ضمانت بردار حداقل اگر اینکارو نمیکنی مجبورش کنخونه بزنه بنامت

کاربری دست دو نفره