مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 عنوان انتقال جنین 59 بازدید | 11 پست من تخمک کشی کردم ۴۵ تخمک شد و ۲۳ تا جنین دارم الان چون هایده شدم قرار شد دو ماه بعد شه انتقالم الان پریود اولم تموم شده منتظرم دومی شروع شه دو پریود برم مطب ، میدونید دوره ی انتقال از شروع تا اینکه انتقال بدن حدودا چند روز طول میکشه هیچی دیگه ... 1405/06/05 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندون_خرگوشکی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1578 هیچی طول نمیکشه حدودا روز ۱۵تا ۲۰ پریودی برات انتقال میدن ان شاءالله مثبت بشی ماشالله چقدر جنین کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 هیچی طول نمیکشه حدودا روز ۱۵تا ۲۰ پریودی برات انتقال میدن ان شاءالله مثبت بشی ماشالله چقدر جنین انشالله عزیزم توکل به خدا ، پس با این حسابم انتقالم میافته به مهر هیچی دیگه ...
دندون_خرگوشکی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1578 انشالله عزیزم توکل به خدا ، پس با این حسابم انتقالم میافته به مهر ممعمولا میگن بدن یک ماه استراحت کنه، دومین پریود بعد تخمک کشی بری ولی خب دوست داشته باشی میتونی چند ماه بعد هم بری کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 ممعمولا میگن بدن یک ماه استراحت کنه، دومین پریود بعد تخمک کشی بری ولی خب دوست داشته باشی میتونی چند ... مهر برم مثبت شد شد اگه نشد میدونید چقد فاصله میدن برا انتقال بعدی؟ هیچی دیگه ...
دندون_خرگوشکی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1578 مهر برم مثبت شد شد اگه نشد میدونید چقد فاصله میدن برا انتقال بعدی؟ ماه بعدش میتونی باز انتقال بدی کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 ماه بعدش میتونی باز انتقال بدی خوبه پس هیچی دیگه ...
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 ماه بعدش میتونی باز انتقال بدی مرسی بابت راهنمایی عزیزم🩵 هیچی دیگه ...
دندون_خرگوشکی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1578 مرسی بابت راهنمایی عزیزم🩵 خواهش میکنم عزیزم منم پارسال ای وی اف کردم ۳ تا انتقال دادم یکیش گرفت دخترم الان بغلمه ان شاالله شما هم بار اول مثبت بشی کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 خواهش میکنم عزیزم منم پارسال ای وی اف کردم ۳ تا انتقال دادم یکیش گرفت دخترم الان بغلمه ان شاالله شما ... خدا حفظش کنه عزیزم انشالله 🥹 هیچی دیگه ...
دخترخوز عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 715 ان شالله مثبت بشی فقط استرس نداشته باش همیشه دلم میخواست منم امضا داشته باشم ولی گوشیم بدرد نمیخورد تا اینجا نمیومد ،حالا اینم امضا.از صبح هر چی به مغزم فشاور اوردم یچیزی یادم بیاد بنویسم یاد نیومد😒
مه_بانو_اروم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3475 ان شالله مثبت بشی فقط استرس نداشته باش تو تخمک کشی استرس نداشتم انقد همه چی خوب پیش رف انشالله انتقالم راحت پیش بره هیچی دیگه ...