2777
2789
عنوان

بچه داشتن

17 بازدید | 9 پست

خانما من از اینکه صبح تا شب با یه بچه باشم خیلی تحت فشار قرار می گیرم. شماها مشکلی ندارید؟ بچه من 3 سالش پسر. خیلی کنجکاوه و حرف منو گوش نمیده. الان اومدم تو اتاق مغزم نمی کشه. شما چطور تحمل می کنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری منم با دخترم همش با همیم ۲ سال و ۸ ماهشه آرومه اما اینکه همیشه مسولیتش با منه سخته ، عصرا میبرمش پارک یا هفته ای یه بار خانه بازی

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

من بزرگش میکنم بده به من😂🤣🤣🤣

فک کردم حالم بده ولی الان نیم ساعت اومدم اتاق فهمیدم نیاز به تنهایی دارم. خونت کجاست 😁 خیلی سخته بچه داری ناشکری نمی کنم فقط آستانه تحملم کم شده

فک کردم حالم بده ولی الان نیم ساعت اومدم اتاق فهمیدم نیاز به تنهایی دارم. خونت کجاست 😁 خیلی سخته بچ ...

خدا حفظش کنه عزیزدلم بچه ها اکثرا شلوغن تو همچین سنی من خودم که مجردم ولی انقد همچین بچه های دوست دارن که کنجکاون سوال هم زیاد میپرسم خودم اینشکلی بودم🤣🤣

خیلی فشار میاد به اعصاب

اگه از اطرافیانت فرد امنی داری ، گاهی که خسته ای نیم ساعت یک ساعت بسپر به اون خودت به علایقت برس ، یا گاهی بذار برای باباش وقتی خونه هست ، خودت برو بیرون هوا بخور،

خوابشو تنظیم کن شبا زود بخوابه ، آخر شب برای خودت وقت بذار

فک کردم حالم بده ولی الان نیم ساعت اومدم اتاق فهمیدم نیاز به تنهایی دارم. خونت کجاست 😁 خیلی سخته بچ ...

اره بابا منم زیر دو سال گاهی ۵ دقیقه بیشتر تو توالت میموندم تا تنها باشم ، یا میرفتم تو اتاق ۵ دقیقه تو تاریکی که یه کم آروم شم ، زیر دو سال خیلی سخت تر بود برام