2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

191 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۷ سالمه ولی خیلی زشتم اصلا زیبایی تو صورتم ندارم قبلاً اعتماد به نفس زیادی داشتم اما الان که بزرگ شدم و متوجه صورتم شدم اعتماد به نفسم کم شده

آخه آدم نباید یه زیبایی تو صورتش داشته باشه؟

فعلا که سنم کمه ولی وقتی بزرگ تر شدم کی میاد منو برای پسرش بگیره؟ هیچکس ، این فکر منو عذاب میده آدم تا آخر عمرش که نمی تونه مجرد بمونه که

آدما ذاتن زیبایی رو دوست دارن خود من وقتی یه آدم خوشگل میبینم ناخداگاه حس خوب ازش میگیرم (البته اگه اون آدم مغرور نباشه)

درسم خوبه تلاش میکنم اما وقتی یهو یاد قیافم میوفتم گریم میگیره

به جز قیافم قدمم هم کوتاه😞

قدت که خب پسرای قدبلند قدکوتاه دوست دارن

قیافه هم باور کن با عمل بینی از این رو به اون رو میشی همههه خوشگلا کارای زیبایی میکنن اونم زیاد

ولی حالا دو سه تا شواقعا برای هر ادمی معجزه میکنه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کاریش نمیشه کرد تا اعتماد به نفس نداشته باشی خوشگلترینم باشی فایده نداره

من قیافم خوبه ولی اعتماد به نفس ندارم کلا میرم بیرون نمیتونم نگاه ادما کنم و غیر اجتماعیم تو هم سعی کن بیشتر رو اعتماد به نفست کار کنی زیبایی برات مهم نباشع

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

والا شما درس بخون. همه پسرا التماست میکنند..هر کسی برای خودش معیارهای تو زندگیشه..سعی و تلاش کن ..قول میدم بهترین ها نصیبیت میشه ..تو بهترینی..هیچ وقت خودت دست کم نگیر ..مهم اینه که بدنت سالم هست ..بابت داشتن استعداد درسی خوب ..و..سلامتی که خداوند بهت داده قدردان باش