2777
2789
عنوان

فیزیک شجاعی

75 بازدید | 13 پست

الماسو گرفتم

جزوشم گرفتم

الان هی میگن قضاتی بهتره😭😭 منم وسواس دارم دودل شدم

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بشین از هر کدوم دو جلسه ببین انتخاب کن حرف بقیه گوش نکن

الان خودم نه با شجاعی حال کردم نه قضاتی

میرحسینی میبینم

ما مثل دومینو بهم ضربه میزنیم تو به من، من به اون، اون به اون

خودت بشین از هر کدوم دو جلسه ببین انتخاب کن حرف بقیه گوش نکنالان خودم نه با شجاعی حال کردم نه قضاتیم ...

تو درس فیزیک با هیچکس ارتباط نمیگیرم

نه در مقایسه با هم شجاعی بهتر از قضاتیه قضاتی کلاساش۴ ساعته باید هر جلسه رو چند بار ببینی تا یاد بگیری هی باید بزنی عقب تا یاد بگیری دونه دونه تست ها رو باید از اول فیلمشو ببینی چون خیلی یه جوری درس میده ولی شجاعی با یه بار کامل یاد میگیری کلاس شجاعی جوریه که تو ۳/۵ ساعت یه جوری درس میده که یه مبحثو پونصد بار درس داده و با چند روش و چند نوع متفاوت درس میده که همه بفهمن

تو درس فیزیک با هیچکس ارتباط نمیگیرم

منم مثل تو ام

اینقدر خودتو آواره نکن

میرسی وسط سال میبینی هیچی نخوندی

یکی که دلت باهاشه رو ببین تموم کن

ما مثل دومینو بهم ضربه میزنیم تو به من، من به اون، اون به اون

نه در مقایسه با هم شجاعی بهتر از قضاتیه قضاتی کلاساش۴ ساعته باید هر جلسه رو چند بار ببینی تا یاد بگی ...

من فقط میخوام بفهمم وقتی ی جایی رو یکم نفهمم کلا عصبی میشم

من فقط میخوام بفهمم وقتی ی جایی رو یکم نفهمم کلا عصبی میشم

خب قضاتی واست انتخاب اشتباهیه همون شجاعی عالیه بخون باهاش فیلمشو ببین بعدشم جزوه رو چند بار بخون و بعدشم تست بزن و دوباره جزوه رو بخون

مهم تدريسه

شجاعی هم خیلی تعریف می کنن اتفاقا،می گن بهترین انتخابه

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا