2777
2789
عنوان

دزدی پستی

52 بازدید | 13 پست

بچهها یه مشکلی برام پیش اومده، میخوام بدونم به نظرتون تقصیر کیه و باید چیکار کنم 🥲

پریروز پستچی بستهمو آورده، ولی ما حدود یه هفتهست خونه رو تخلیه کردیم و ساختمون هم در حال کوبیدن و تخریبه و این موضوع کاملاً تابلو بوده. با این حال پستچی بدون اینکه به من زنگ بزنه یا اجازه بگیره، بسته رو از بالای در انداخته داخل.

دیروز که بهش زنگ زدم گفت باشه، چک میکنم. امروز خودم رفتم اونجا، ولی از بسته هیچ خبری نبود. دوباره بهش زنگ زدم و گفتم اگه بسته پیدا نشه، خسارت میگیرم. گفت باشه، حلش میکنم و امروز هم گفت چک میکنم.

از اون طرف کارگرا قسم میخورن که کار اونا نبوده و اصلاً بسته رو ندیدن. پستچی هم میگه من نفهمیدم خونه در حال کوبیدن بوده، در حالی که واقعاً تابلو بوده.

حالا به نظرتون احتمال داره کار کارگرا باشه یا پستچی؟ چون کارگرا میگن اصلاً بسته رو ندیدن و از طرفی پستچی هم بسته رو همینجوری از بالای در انداخته داخل. شما بودین چیکار میکردین؟

یه مشکلی برام پیش اومده، میخوام بدونم به نظرتون تقصیر کیه و باید چیکار کنم 🥲

پریروز پستچی بستهمو آورده، ولی ما حدود یه هفتهست خونه رو تخلیه کردیم و ساختمون هم در حال کوبیدن و تخریبه و این موضوع کاملاً تابلو بوده. با این حال پستچی بدون اینکه به من زنگ بزنه یا اجازه بگیره، بسته رو از بالای در انداخته داخل.

دیروز که بهش زنگ زدم گفت باشه، چک میکنم امروز هم بش گفتم گفت چک میکنم هنوز نرفته بود فقط میپیچوند. امروز خودم رفتم اونجا، ولی از بسته هیچ خبری نبود. دوباره بهش زنگ زدم و گفتم اگه بسته پیدا نشه، خسارت میگیرم. گفت باشه، حلش میکنم ، اخه چجوری؟!

از اون طرف کارگرا قسم میخورن که کار اونا نبوده و اصلاً بسته رو ندیدن. پستچی هم میگه من نفهمیدم خونه در حال کوبیدن بوده، در حالی که واقعاً تابلو بوده.

حالا به نظرتون احتمال داره کار کارگرا باشه یا پستچی؟ چون کارگرا میگن اصلاً بسته رو ندیدن و از طرفی پستچی هم بسته رو همینجوری از بالای در انداخته داخل. شما بودین چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم کار کسایی که تو خونه بودن حالا یکی از کارگرا یا کسی دیگه ای که اونجا رفت و آمد داشته ، چی تو بسته بوده ؟

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

اگر پيشتاز و اينا بوده ك بايد تحويل ميداده بجاي تماس با پستچي با خود اداره پست تماس بگير رسيدگي ميكنن

خب شما ك ميدونستي تا وقتي بسته برسع خونه رو ميكوبي و اونجا نيستي نبايد ادرس ميداد و خودتم مقصري

كاربري دست ٢٥٠ نفر

اگر پيشتاز و اينا بوده ك بايد تحويل ميداده بجاي تماس با پستچي با خود اداره پست تماس بگير رسيدگي ميكن ...

من که نمیدونستم خونه رو میکوبونن من اول تیر سفارش دادم واسه ۲۶ تیر که تولدم بود انقد دیر فرستادن افتاد واسه پریروز

ولی اون بهرحال باید زنگ میزده یا برگشت میزده

نه اینکه بندازتش تو خونه با اینکه میبینه هیچکی نیس بعدشم میگه عه نمیدونستم در صورتی که تابلوعه خونه رو داشتن میکوبیدن

من که نمیدونستم خونه رو میکوبونن من اول تیر سفارش دادم واسه ۲۶ تیر که تولدم بود انقد دیر فرستادن افت ...

خب انقد دير فرستادن پيگيري ميكردي ك ادرسم عوض شده بسته هاي پستي بيمه هست و سريعتر از طريق خود پست برا دريافت خسارت و بيمه اقدام كن

كاربري دست ٢٥٠ نفر

بنظرم کار کسایی که تو خونه بودن حالا یکی از کارگرا یا کسی دیگه ای که اونجا رفت و آمد داشته ، چی تو ب ...

لباس بود🥲

ارههه هیچکی گردن نمیگیره نمیدونم چیکار کنم

در بسته بود کسی نبود به کارگرا هم سپرده بودم اگه بسته اومد مال منه

خب انقد دير فرستادن پيگيري ميكردي ك ادرسم عوض شده بسته هاي پستي بيمه هست و سريعتر از طريق خود پست ب ...

بشونن گفتمم هنوز هم پیاممو سین نزدننن یعنی از همه طرف گیر کردم بنظرت نمیتونم خسارتشو بگیرم؟

ارع شاید ولی نمیتونم ثابت کنممنه درش بستس

دیگه بیخیالش شو بگو صدقه سرم بود

اگه میتونی فقط خسارتش رو از خود پستچی بگیر

اون که گفت میدم

دیگه چه فرقی داره کارگرا برداشتن یا خودش

درست نمیشه غصه بخور

بشونن گفتمم هنوز هم پیاممو سین نزدننن یعنی از همه طرف گیر کردم بنظرت نمیتونم خسارتشو بگیرم؟

قسمت شکایت سامانه پست ببین هست ثبت شکایت کنی

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤