بچهها یه مشکلی برام پیش اومده، میخوام بدونم به نظرتون تقصیر کیه و باید چیکار کنم 🥲
پریروز پستچی بستهمو آورده، ولی ما حدود یه هفتهست خونه رو تخلیه کردیم و ساختمون هم در حال کوبیدن و تخریبه و این موضوع کاملاً تابلو بوده. با این حال پستچی بدون اینکه به من زنگ بزنه یا اجازه بگیره، بسته رو از بالای در انداخته داخل.
دیروز که بهش زنگ زدم گفت باشه، چک میکنم. امروز خودم رفتم اونجا، ولی از بسته هیچ خبری نبود. دوباره بهش زنگ زدم و گفتم اگه بسته پیدا نشه، خسارت میگیرم. گفت باشه، حلش میکنم و امروز هم گفت چک میکنم.
از اون طرف کارگرا قسم میخورن که کار اونا نبوده و اصلاً بسته رو ندیدن. پستچی هم میگه من نفهمیدم خونه در حال کوبیدن بوده، در حالی که واقعاً تابلو بوده.
حالا به نظرتون احتمال داره کار کارگرا باشه یا پستچی؟ چون کارگرا میگن اصلاً بسته رو ندیدن و از طرفی پستچی هم بسته رو همینجوری از بالای در انداخته داخل. شما بودین چیکار میکردین؟
یه مشکلی برام پیش اومده، میخوام بدونم به نظرتون تقصیر کیه و باید چیکار کنم 🥲
پریروز پستچی بستهمو آورده، ولی ما حدود یه هفتهست خونه رو تخلیه کردیم و ساختمون هم در حال کوبیدن و تخریبه و این موضوع کاملاً تابلو بوده. با این حال پستچی بدون اینکه به من زنگ بزنه یا اجازه بگیره، بسته رو از بالای در انداخته داخل.
دیروز که بهش زنگ زدم گفت باشه، چک میکنم امروز هم بش گفتم گفت چک میکنم هنوز نرفته بود فقط میپیچوند. امروز خودم رفتم اونجا، ولی از بسته هیچ خبری نبود. دوباره بهش زنگ زدم و گفتم اگه بسته پیدا نشه، خسارت میگیرم. گفت باشه، حلش میکنم ، اخه چجوری؟!
از اون طرف کارگرا قسم میخورن که کار اونا نبوده و اصلاً بسته رو ندیدن. پستچی هم میگه من نفهمیدم خونه در حال کوبیدن بوده، در حالی که واقعاً تابلو بوده.
حالا به نظرتون احتمال داره کار کارگرا باشه یا پستچی؟ چون کارگرا میگن اصلاً بسته رو ندیدن و از طرفی پستچی هم بسته رو همینجوری از بالای در انداخته داخل. شما بودین چیکار میکردین؟