2777
2789
عنوان

من ایدز دارم

451 بازدید | 49 پست

؟؟؟؟

من امروز رفتم گوشمو سوراخ کنم داخل یه مطب بعد خانومه که کارای تزریقات و اینا هم انجام میداد اومد بدون دستکش و اینا اون تفنگ سوراخ کردن گوش رو اورد بعد از این گوشواره های استریل باز کرد برام ولی دستکش نداشت دردم همینه الکل هم رو یه پنبه زد به گوشم زد موقعی که نشسته بودم رو صندلی رو زمین خون تازه دیدم همش میگم نکنه خون کسی که ایدز ، اچ پی وی یا هر کوفت دیگه ای داشته باشه رو دست اون خانومه باشه بعدش خانومه اومده باشه گوشواره منو بزنه دست زده باشه به گوشواره گوشواره رو زد تو گوشم حالا هم من مبتلا شده باشم

ممکنه همچین چیزی؟ خیلی مضطربم

دستش دستکش نداشت؛؟

مگه با دست سوراخ کرده ک نگرانی😑🤦

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداری دستش خشک بوده

ایدز خیلی سخت اینجوری منتقل میشه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

برو دکتر مطمعن شو ولی چیزی نیست

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .