2777
2789
عنوان

خودکشی

428 بازدید | 75 پست

همش فکرخودکشی دارم میگم چرا باید دست و پا بزنم برای زندگی ک فقط نفس بکشم بدون هیچ کار چ پولی تا ب مادرمم میگم میگ برو سرکار عروس شو. آخه کجابرم الان میخاستم برم قرص بگیرم

منم حالم خیلی خرابه

۷ سال با یکی بودم یارو لاشی از آب در اومد بعد ۶ سال باهاش رابطه برقرار کرده بودم بدون اینکه بدونم ازم با جهره فیلم گرفت و گفت پخش کرده به یکی فروخته و کل عکسو فیلمای لختی با چهره رو..

خانواده هامونم همو میشناختن خیلی ازش بعید بود مطمئنم جادو شده پسره به اون پاکی ...

یه دختر کم سن پولدار یهو اومد خیلی یهویی احساس میکنم اون جادوش کرده ما اصلا جدا نمیشدیم یهو این منو ول کرد رفت با اون و خیلیم عاشق دخترست و اصلا باهم مشکل نداشتیم تا آخرین لحظه جونمم براش میدادم و دلیلی نداشت چیزی پخش کنه دختره چیزخورش کرده اصلا پسره کاملا روانی شده😔😔😔

تو حق زندگی داری خداوند بهت یه سری مسئولیت ها داده چرا باید به خاطر مشکلاتی که حل میشن خودتو از بین ببری؟! پس اهدافت چی میشن ؟! پس حس هایی که دوست داری چی میشن ؟!🙂🌱❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حالم خیلی خرابه۷ سال با یکی بودم یارو لاشی از آب در اومد بعد ۶ سال باهاش رابطه برقرار کرده بودم ...

ازهدانفدر پاک بود که عکسو فیلمتو فروخته

ربطی به دعا نداره ۹۹ درصد پسرا دوست دختری که قبل ازدواج باهاشون رابطه جنسی دارن رو نمیگیرن فقط دنبال سو استفادن

🌸خدایا من هیچی بلد نیستم خودت درستش کن🌸

خداوند چجوری میخواد آبرومو برگردونه و از گوشی مردم پاکشون کنه؟خانوادم بفهمن بدبخت میشم هنوز متوجه نش ...

همونجوری که بهت ابرو داده! خدا رو هیچوقت دست کم نگیر .

برو شکایت کن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تو حق زندگی داری خداوند بهت یه سری مسئولیت ها داده چرا باید به خاطر مشکلاتی که حل میشن خودتو از بین ...

نمیخام اون حسارودیگ هرچی ب وقتش خوب بود دیگ ذوقشوندارم. دیگ از وقتش گذشته کسی درکم نمیکنع. فقط میگ ازدواج کن. من خاستگارم ندارم چی حل میشه دیگ

ازهدانفدر پاک بود که عکسو فیلمتو فروختهربطی به دعا نداره ۹۹ درصد پسرا دوست دختری که قبل ازدواج باهاش ...

دآرم دیوونه میشم نمیدونم در چه حد پخش شده خانواده که هنوز متوجه تشدن با هیجکس هم در ارتباط نیستم که بفهمم دیدن یا نه😔خانوادم بفهمن منو بیرون میکنن از خونه...

من بدبخت داشتم درس میخوندم