2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوضاع کشور یه چیزه اوضاع خوده آدم یه چیز دیگه به اوضاع کشور کار نداریم

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

اگه صاحب خونه و ماشین خوب هستی و پس انداز کافی داری درامد هم عالیه خداروشکرحتما یدونه بیار وگرنه نه ...

خونه دارم

ماشینمونم کوئیک ولی پس انداز هیچی

۵۰تومن درامد میره برای قسط و خرج خونه

موندم

شروع دوباره رژیم وزن۶۵⬅️هدف۶۰

خونه دارم ماشینمونم کوئیک ولی پس انداز هیچی ۵۰تومن درامد میره برای قسط و خرج خونهموندم

نیار عزیزم

کلی خرج دکترت میشه بیمارستانت میشه

دولتی ام ک بری داغونت میکنن

خونه و ماشین داریم ولی پس انداز هیچی همسرم ۵۰تومن حقوق میگیره همش برای قسط و خرج خونه میره خودم میگم ...

در مورد سن حق گفتن. از من به شما نصیحت الان میگی پول و ... پس بچه نمیارم، ده سال دیگه میبینی مثل خیلیای دیگه وضعت خوب شده ولی دیگه نمی تونی بچه دار بشی و یه عمر حسرت به دلت می مونه

اصلا بچه نداری؟

خانواده ی خودت یا شوهرت بعد از زایمان از لحاظ مالی و غیر مالی کمی کمک می کنن.منظورم از لحاظ مالی این نیست که پول بریزن به حسابتون.منظورم اینه گاهی اوقات لباس یا پوشک بخرن یا حتی اسباب بازی و ....

تا چند وقت دیگه باید قسط بدین

و هزار تا سوال دیگه

و در نهایت روزی دست خواست.چیزی که من با چشم خودم می بینم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
در مورد سن حق گفتن. از من به شما نصیحت الان میگی پول و ... پس بچه نمیارم، ده سال دیگه میبینی مثل خیل ...

ن بچه ندارم

همین الانشم دکترم گفته این یکی دوسال بچه نیارم دیگه نمیتونم.تنبلی دارم و ۳تاسقط کردم

از طرف خانواده خودم حمایت میشم از ایندش میترسم بزرگتر بشه نیازش بیشتر میشه با این گرونیا ک معلوم نیست چی بشه

حتی اگه بعد از زایمان هفته ای دو وعده هم برید خونه ی خانواده هاتون و غذای اضافه رو بیارین خونه تون بعدا بخرین ، اینم یه جور کمک هست ، هم از لحاظ مالی و هم غیر مالی

جایی که زندگی می کنید یا بین اقوامتون چند تا بچه مد هست؟

هزار تا موضوع رو در نظر بگیر بعد تصمیم بگیر

حتی اگه بعد از زایمان هفته ای دو وعده هم برید خونه ی خانواده هاتون و غذای اضافه رو بیارین خونه تون ب ...

همگی ۳تا۴تادارن

فقط منم ک هنوز بچه ندارم

ن بچه ندارمهمین الانشم دکترم گفته این یکی دوسال بچه نیارم دیگه نمیتونم.تنبلی دارم و ۳تاسقط کردم از ط ...

از من می شنوی حتما بیار . از لحاظ روانی میگم.خانمی که ۳ بار سقط کرده از دید من محاله دلش بچه نخاد .

همگی ۳تا۴تادارن فقط منم ک هنوز بچه ندارم

روزی دست خداست.باورت میشه بچه م خدا رو شکر یه وانت واقعا یه وانت انواع و اقسام اسباب بازی و کتاب داره ولی کلا بگم ۲۰ تا یا ۳۰ تا دونه ش رو ما براش خریدیم؟ همه ش رو خدا رسونده.یا حتی لباساش و کیف و کفش.

همگی ۳تا۴تادارن فقط منم ک هنوز بچه ندارم

لطفا یه صلوات هم به نیت برآورده شدن حاجت من بفرست . خدا خیرت بده