2777
2789
عنوان

تزریقات

200 بازدید | 28 پست

خانما دیشب تزریقات برا من آقا بود.بعد از اومدن به خونه شوهرم گفت این چه وضعشه.ولی هفته پیش برا اون خانم بود گفت چه خوب زد درد نداشت از این به بعد میایم اینجا.منم چیزی بهش نگفتم ولی از دیروز اعصابم خرابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همون دیشب جوابشو میدادی میگفتی تو برای زنای غریبه محرمی ظاهرا که اگر زن بیاد آمپولتو بزنه اشکالی نداره برا من فقط رگ غیرتت باد میکنه

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

یعنی چی منظورت چیه

یعنی اینکه من خودم بارها پیش اومده رفتم سرم داشتم آمپول داشتم تزریقات چیم مرد بوده یا همین دو سه روز پیش رفتم آزمایش بدم تزریقات چی و نمونه گیرش مرد بود والا تا حالا نشده شوهرم بیاد بگه این چه وضعیه چرا تزریقات چی مرد داشتن یا حتی یک بار با برادرم رفتم تزریقات چیشون مرد بود برادرمم نگفت این چه وضعیه به خاطر همین دارم میگم نگو مردا چرا اینجورین نه همه عین شوهر تو نیستن که اگر یه زن بیاد خصوصیترین جای بدنشونو باسنشونو آمپول بزنه برا خودشون اوکی باشه ولی برا زنشون اوکی نباشه فکر بکنن یارو با یه آمپول زدن میخواد زنشونو بخوره

یعنی اینکه من خودم بارها پیش اومده رفتم سرم داشتم آمپول داشتم تزریقات چیم مرد بوده یا همین دو سه روز ...

پیش مرد تزریق عضلانی رفتین؟با سرم مشکل نداره

پیش مرد تزریق عضلانی رفتین؟با سرم مشکل نداره

آره

یه شب سنگ کلیهم تکون خورده بود درد داشتم رفتم بیمارستان کلاً یه دونه پرستار آقا بیشتر نبود همون برام تزریق انجام داد حتی یک بارم از دهن شوهرم همچین حرفی رو نشینم فقط اون لحظه میگفت خوبی حالت خوبه حتی جالبه رفت به پرستار گفت مسکنی که زدید کافی نبوده من خانمم هنوز درد داره یعنی تو اون حال به فکر من بود به فکر این نبود که یارو مرده مگه میخواد طرف منو بخوره شغلش اینه دیگه