2777
2789
عنوان

زندگیه خواهرم

123 بازدید | 12 پست

خواهرم ۱۳ سال ازم بزرگتره و تو سن ۱۵ سالگی نامزد کرد و تو ست ۲۰ سالگی خونه ی شوهر بود

مادر شوهرش هی بهش میگفت نازایی و اینا چون خواهرم حامله نمیشد

ایناهم نمیبردنش دکتر تا بفهمن مشکل از خودشه یا شوهرش

اخرش خواهرم به زور و بلا شوهرشو برد مطب و معلوم شد اون نازاست نه خواهرم

به نظرتون میتونه از مادر شوهره شکایت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم نی نی سایت داره تبدیل میشه ب عامل ۵۰ درصد طلاق ها😐😂

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

فرض بگیریم امکان شکایت باشه که نیست، شکایت کنه که زندگی براش نمیمونه. میخواد شکایت کنه جدا بشه شکایت کنه. وقتی با همسرش زیر یک سقفه، نمیتونه بره از مادر شوهر شکایت کنه.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

icon نه خواهرم یه پاچه پاری بود مادر شوهررو انقد بارش کرد

ماه پیشم طلاق گرفت چون دست شوهرش تنگ بود مهریشو کامل نداده

مادر شوهره هم چون میدونست پسرش نازاست و فحاشی میکرد میشه ازش جریمه نقدی گرفت