2777
2789
عنوان

من زشتم

139 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۷ سالمه ولی خیلی زشتم اصلا زیبایی تو صورتم ندارم قبلاً اعتماد به نفس زیادی داشتم اما الان که بزرگ شدم و متوجه صورتم شدم اعتماد به نفسم کم شده

آخه آدم نباید یه زیبایی تو صورتش داشته باشه؟

فعلا که سنم کمه ولی وقتی بزرگ تر شدم کی میاد منو برای پسرش بگیره؟ هیچکس ، این فکر منو عذاب میده آدم تا آخر عمرش که نمی تونه مجرد بمونه که

این فکرا عذابم میده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای اینطوری نگو

چرا اعتماد به نفس نداری

صد در صد زیبایی تو چهره ات هست خودت خودتو قبول نداری

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

اول اینکه ازدواج ربطی به زیبایی نداره همش شانس و بخت و اقبال

دوم اینکه چرا آینده رو بدون تغییر میبینی؟

هر آدمی باید رشد کنه حالا در هر زمینه ای!

تو هم به خودت برس !

خیالتم راحت کنم خوشگلای واقعی تعدادشون زیاد نیست بیشتریا نتیجه دست کار دکترا هستن ! پوست و لب و دماغ و مژه و...

تنها فرق اون ادما اینه بجای غصه خوردن مثل تو برای بهتر شدنشون تلاش میکنن

عزیز دلم به خودت برس خودتو دوست داشته باش

لباسای قشنگ بپوش

درس بخون یا شاغل سعی کن بشی

تو ارزشمند و زیبایی و چهرتو توی ۱۷سالگی نسنج عزیزدلم بهتر میشی روز به روز❤️همین الانشم مطمعنن زیبایی

۱۷سالته ولی طرز فکرت مربوط به ۹۰سالع هاست

فقط مربوط به ازدواج که نیست وقتی زشتی کسی دوست نداره وقتی یکی با مهربونی باهام برخورد میکنه حس ترحم میگیرم

آدما زیبایی رو ذاتن دوست دارن خود من وقتی یه آدم زیبا میبینم ناخداگاه حس خوبی نسبت بهش دارم (البته اگه اون آدم مغرور نباشه)

وای اینطوری نگوچرا اعتماد به نفس نداریصد در صد زیبایی تو چهره ات هست خودت خودتو قبول نداری

نه تنها چیزی که دارم ابرو و مژه های پر پشته که اونم آنقدر بقیه اجزای صورتم زشته اصن معلوم نمیشم😞

نه تنها چیزی که دارم ابرو و مژه های پر پشته که اونم آنقدر بقیه اجزای صورتم زشته اصن معلوم نمیشم😞

خدا هیچ کسیو زشت خلق نمیکنه

عزیزم به خودت تلقین نکن

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

مگه همه چی قیافست؟اخلاق و شخصیت و رفتار خیلی مهم ترهو درضمن هیچکس زشت نیست مطمئنم توام از نظر یکی خو ...

همچی قیافه نیست ولی وقتی خوشگل باشی همچیت به چشم میاد ولی وقتی زشتی باشی بهترین اخلاق رو هم که داشته باشه خنثی میشه

عزیز دلم به خودت برس خودتو دوست داشته باشلباسای قشنگ بپوشدرس بخون یا شاغل سعی کن بشی تو ارزشمند و زی ...

درسم خوبه دارم تلاش میکنم ولی وقتی یهو یادم میوفته به قیافم گریم میگیره اصن

سنت کمه این فکرا به خاطر سنته بزرگتر که بشی زیبا تر میشی من تونوجونی زیاد زیبا نبودم ولی ۱۷ ۱۸ به بعد کلی تغییرکردم جوری که گاهی خانمها ازقیافم تعریف میکردن

عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد.