2777
2789
عنوان

چرا آخه😩

132 بازدید | 13 پست

نمیدونم چه حکمتی تو کار خداست به کسی که پسر میخواد دختر میده به کسی که دختر میخواد پسر میده 

الان خونه مادر شوهرمم،عموی شوهرمم با خانمشو عروسش اینجان،عروسش یه دختر داره همون 4 سالش هست.

من خودم یک پسر 3 ساله دارم،دخترشون داشت بازی میکرد بعد مامانش بهش گفت بیا دارو بخور،خلاصه دخترش داروشو خورد یکدفعگی  رفت جلوی شوهرم گفت من دارو مو خوردم بعد شوهرم گفت افرین دختر قشنگم.

از این ور مادر شوهرم یکدفعه ور داشت گفت الاهی که تو ارزوی دختر موندی😐😐

من خیلی ناراحت شدم یعنی اصلا جلوی خودمو نگه داشتم.بعد شوهرم گفت چه فرقی داره مهم اینکه سالم و صالح باشه عموشم حرف شوهرمو تایید کرد 

مادر شوهرمم گفت اره مهم اینکه سالم باشه 

نمیدونم به خدا این موضوع اصلا ناراحتی داره یا نه ولی این موضوع خیلی منو داغون میکنه الان که حامله ام این یکی ام پسره 😩

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی میگه پسر یکی میگه دختر   ادم میمونه 😕

اره برعکس خانواده شوهرم دختر دوست دارن 

منم خيلي ناراحت ميشم از بعضي حرف ها، البته هنوز بچه ندارم، خود من دختر و پسر هيچوقت برام فرق نداشت اما انقدر خانواده همسرم ميگن پسرررررررر... يه جو رواني بدي برام ايجاد كردن

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
دختر باشه میگن پسر  پسر باشه میگن دختر میخوایم  بچه هدیه خداست دست منو شما هم جنسیتش نیس ...

من خودم خیلی دوست داشتم این دختر شه ولی حالا که نشده ناشکری نمیکنم

عزیزم منم وضع تورو دارم ، تازه تو خوبی ، جاریم و مادرشوهرم هی اومدن گفتن دختر خوبه دختر خوبه تازه اون موقع پسر من تازه دنیا اومده بود ، من خودم پسر دوست دارم ولی بازم برام فرقی نمیکرد چی باشه ، ولی اینا انقدر اومدن گفتن منم مجبور شدم بعد از چند بار که ساکت بودم دیگه شروع کردم دفاع از پسر ، الان تقریبا لال شدن