2777
2789
عنوان

دایی شوهرم

146 بازدید | 16 پست

از اول خیلی تو زندگیم موش میدووند سر ی جریاناتی یکسال و خورده ای خونه پدرمم رفته گفته بیاید ی مبلغ خیلی ناچیز بدین طلاق بگیرن منم زنگ زدم ک تو چکاره ای مبلغ تعیین میکنی طلاق تو ب من چ تو دختر خودت میخای بدی ب شوهرم و بخام بگم طولانی میشه بعدم گفتم اگ میخای دخترت بزاری سر خونه زندگی منو دخترم همین فردا ببرش اونجا ولی من طلاق بگیر نیستم توهم میتونی دخترت ببری زنش شه حق با من بود؟؟

واقعا این تصمیم و داره ؟ بچه داری ؟

نه بابا اینکارش کردم دخالت نکنه اخه مرد حسابی کار خیر نمیتونی بکنی چرا شر

بعد گفت اگ انصاف داشتی اسم دختر منو نمیاوردی گفتم یعنی تو دختر خودت از من بهتر میدونی؟

برا من میگ با ی بچه طلاقم بدن بعد گفتم میخای دختر خودت بدی اذیت شد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اصلا نذار کسی این وسط دخالت کنه

بنظرت کارم با دایی درست بود؟داداشم ک کیف کرد گفت خوبش کردی بعد زنگ زد داداشم چغولی کنه داداشمم بدتر حقش کف دستش گذاشت گفت خواهرم گفته حالا ک اینطوره پوستتون میکنم

بنظرت کارم با دایی درست بود؟داداشم ک کیف کرد گفت خوبش کردی بعد زنگ زد داداشم چغولی کنه داداشمم بدتر ...

آره خوب کاری کردی

یک قوم نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

یکم تند گفتید ولی خب کار اونم خیلی اشتباه بوده که دخالت کرده حق داشتین اینجوری بگین

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...