2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن

235 بازدید | 13 پست

سلام،دوستان برای تقویت فولی قرص کلومیفن خوردم،ماه اول هستش که استفاده کردم،الان روز 13سیکلمه و دو شبه رفتم اقدام،و از فرداش کمر درد پریودی گرفتم،علتش چی میتونه باشه؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
من ۵ ماه خوردم جواب نداد. برا من قرص چرتی بود. اما لتروزول خوردم تو همون ماه جواب داد.

منم کلومیفن خوردم باهشت تافولیکول عالی امانشد

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشتا فولیکول بعد نشد؟ من یه فولیکول داشتم و شد. ایشالا زودتر میشی پناه برخدا. هیچوقت ناامید نشو.

قربونت گلم،بخدا انواع سایزا داشتم ،فقط اون دکتر ک واقعا براش متاسفم دقیقا همون رورتخمک گذاری گفت زخم داری همونجا فریزکردبرام،میگم شاید بخاطر اون نشده،ک بعد فهمیدم دکتره هرکس می‌ره پیشش الکی میگه زخم داری وفریز

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
من یه ماه خوردم همون ماه نتیجه گرفتم

شما هم کمر درد داشتید:؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
قربونت گلم،بخدا انواع سایزا داشتم ،فقط اون دکتر ک واقعا براش متاسفم دقیقا همون رورتخمک گذاری گفت زخم ...

وا مگه دکتره مریضه. ایشالا شمام نی نی تو بغل میگیری. فقط این روزا استراحت کن که باردار بشی و بعدشم که دنیا بیاد باید حسرت استراحتو بکشی خخخخ 😄

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
من دو دوره هست که کلومیفن میخورم این ماه آمپول هم زدم فولی 11،13،15،15/5،17،25داشتم به نظرتون این ما ...

انشالله عزیزم،امیدت رو از دست نده