2777
2789
عنوان

حس خوب زنانگی

569 بازدید | 39 پست

به نظر من زن بودن زیبا ترین حس دنیاست . با همه چالش هایی که داره من معتقدم باز هم زنانگی زیباست .

و من هم هر روز بیشتر زنانگی های درونم رو تقویت میکنم . 🥰🥰🥰

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوبه

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

Oh how i love being woman

👌👌👌🙏🏼🥰🥰

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم .

درون من داره مردونگی تقویت میشه

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

درون من داره مردونگی تقویت میشه

👌🥰همه این حس ها زیبا هستند .

ودف چی میگی داداشتازه امضاتو دیدم🗿🗿🗿

😅🤗🙈🙈

خاک عالم مردی😑

🥺😪🙄🙄🙄

ودف چی میگی داداشتازه امضاتو دیدم🗿🗿🗿

ترنسه؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂