2777
2789
عنوان

گواهینامه

96 بازدید | 15 پست

بچه ها من سال ۱۴۰۲ گواهینامه ثبت نام کردم و کلاس ها ولی چند باری رفتم ولی قبول نشدم آیین نامه رو ، ولی تایمش آخر شهریور تموم میشه ولی گفتن نیاز نیست دوباره پول کلاس هارو بدم فقط باید دوباره برم چشم پزشکی اینا، مشکلم اینه ترس از ماشین سوار شدن دارم که نکنه داغون شه یا استرس میگیرم از افسر، پیشنهادی دارین که چطور میشه اوکیش کرد چون واقعا دلم میخواد گواهیمو بگیرم و ماشین سوار شم در آینده، فقط مشکلم کمی استرس ایناس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس داشته باشی راننده نمیشی پس اولین قدم اینه استرست رو کنترل کنی همین من دست فرمانم عالیه ولی تنهای استرس میگیرم یکی باید کنارم باشه همین استرس لعنتی نذاشته تنهای رانندگی کنم میخواستم صبح ها بلند بشم تنهایی رو تمرین کنم که اونم زد همسرم ماشین رو فروخت برا خرید مغازه الان یکساله نتونستیم بخریم 😐

منم بشدت استرسی بودم قبل از امتحان دو تا پروپرانول خوردم راحت رفتم

منم باید بخورم پس، همشم سر پارک دوبل استرس میگیرم، با وجود اینکه مربی خودمم آقا بودن ولی باز افسر رو آدم میبینه استرسی میشه، ایشالا که آیین نامه رو قبول شم بعد شهر رو قبول شم :))

استرس داشته باشی راننده نمیشی پس اولین قدم اینه استرست رو کنترل کنی همین من دست فرمانم عالیه ولی تنه ...

متاسفانه خانوادم ماشین ندارن، فروختن، منم فقط تو آموزشگاه میتونم تمرین کنم، آخرین بار همون ۱۴۰۲ تمرین کردم، ایشالا که میخرین✨️و موفق باشین همیشهههه

منم باید بخورم پس، همشم سر پارک دوبل استرس میگیرم، با وجود اینکه مربی خودمم آقا بودن ولی باز افسر رو ...

اره بخور من که خوردم جواب داد

آیین نامه دفعه اول قبول شدم و شهری دفعه دوم

ببین از من دست و پا چلفتی تر پیدا نمیکردی تو رانندگی😂

میگفتم اصلا نمیتونم برونم اما الان راحت میرونم و میرم کارامو میکنم

وقتی من تونستم تو حتما حتما میتونی

غرق در افکار خویش...

اره بخور من که خوردم جواب دادآیین نامه دفعه اول قبول شدم و شهری دفعه دومببین از من دست و پا چلفتی تر ...

باشه گُلیییی، مرسییی، حتما امتحانش میکنمم😂🫂🤍مرسی ازتتتت، راستی مبارکت باشهههه

نگران افسرم متاسفانه:)) اینکه رد بشی حس بدی داره، آیین نامه هم نتونستم هنوز قبول شم

دفعه اول که رد شدم فاصله آموزشگاه تا خونه رو فقط گریه کردم

زنگ زدم به مامان و بابام و گفتم من رد شدمممممم😭😂

اما دفعه دوم قبول شدم چون یکساعت قبل از آزمون با مربیم یه جلسه خصوصی برداشتم و همه چیز رو تمرین کردیم و رفتم قبول شدم

غرق در افکار خویش...

نگران افسرم متاسفانه:)) اینکه رد بشی حس بدی داره، آیین نامه هم نتونستم هنوز قبول شم

ایین نامه که چیزی نیست گلم اون ۲۰ کاربرگ رو بخونی قبولی من روی کتابم رو هم باز نکردم ولی دفعه اول با همون کاربرگ ها قبول شدم

استرس داشته باشی راننده نمیشی پس اولین قدم اینه استرست رو کنترل کنی همین من دست فرمانم عالیه ولی تنه ...

حالا من همسرم پیشم میشینه انقدر استرس میگیرم که بجای راهنما، برف پاکن میزنم😐😂

اما تنهایی یا مامانم بودنی انقدر خوب و ریلکس میرونم که نگو

انشاالله که میخرین

غرق در افکار خویش...

حالا من همسرم پیشم میشینه انقدر استرس میگیرم که بجای راهنما، برف پاکن میزنم😐😂اما تنهایی یا مامانم ...

من آخه همسرم زیاد گیر نمیده بهم مردای که گیر بدن غر بزنن استرس میدن به آدم منم کنار پدرم نتونستم تمرین کنم خودمو گم کرده بودم کم مونده بود تصادف کنم 😐درحالی که من کنار همسرم و مربی خوب رانندگی میکردم کنار پدرم مثل ناشی ها رانندگی میکردم 😂😂😂ولی تنهای هم استرس میگیرم همسرم میگه تمها راهش اینه صبح زود که خیابون خلوت هست بری دور بزنی استرست از بین بره که اونم متاسفانه فعلا ماشین نیست