2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من من من من

ماهم داریم همسایه کناریمونه متاهل هم هست

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

من وقتی میبینمش سعی میکنم جوری بیام که چهره نبینه با اون قیافه تخمیش🔪

یه کچل نکبت هم هست که کربلا هم رفته نماز هم میخونه

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

اوف تو خیابون هستش به حد کافی همسایه هم باشه دیگه نوبره

تو خیابون یه بار مزاحمم شدن اونم یه سگ پیر بود

اره همسایه زیاده هیز چن وقت پیش ظهر رفتم سوپر مارکت یه نفر هست ماله کوچه پشته همیشه رد میشه میبینمش یهو منو دید مونده از سوپر مارکت در بیام واساده سر کوچمون اصلا نگاش نکردم میدونستم چشه گفت ما همسایه ایم سلام علیکی تداریم رد شدم اصلا نگفتم با کی هستی بیشرف اونوقت زن و بچه دهر هم هست بی شخصیت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یه کچل نکبت هم هست که کربلا هم رفته نماز هم میخونه

کچل ها شکم گنده ان

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

من یه بار با ناشین بودم بعد همسایمون که زنو بچه هم داره باماشین افتاده بود دنبالم ...یعنی تابلو بودا من سرعتمو کم میکردم بره اونم سرعتشو کم میکرد ...خلاصه من اصلادنگاش نکردم کلی مسیرو باهام اومد بعد دیگه رفت

بد نگاهش کن چند بار

با من جرأت نداره کاری داشته باشه چون میدونه با من و بابام طرفه