2777
2789
عنوان

مولودی😂🫠

224 بازدید | 31 پست

بچه ها ما مولودی داریم و من اصلا نمیدونم چی بپوشم یک دست لباس خیلی قشنگ دارم که اونو باز پوشیدم و دیگه نمیخوام بپوشم میخوام ساده تر و سنگین تر بپوشم امسال

ی دامن ازینا که مد شده جنسش مازراتی نیست ی جنس شبیه نخ هست دارم اونو میخوام بپوشم زشت نیست؟

بعد با چی بپوشمش دامنه سفیده رنگش و قد ۹۰ و گش

اده

با شومیز

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسی من خیلی گرفتارم لطفا رفتی مولودی دعام کن خودم هر چقدر دعا کردم حاجت روا نشدم😭

لطفا به این نیت ها دعام کنید😭

ای کاش و الهی پدرم من و خواهرم و مادرم و داداشام کتکمون نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و بدجنس برامون نباشه و خونه زندانیمون نکنه و برامون تعیین تکلیف نکنه و دیگه به زور پدرم ازدواج نکنیم و پدرم هیچ زنی به غیر از مادرم نداشته باشه 💔😭

و دیگه اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم نه محتاج پول شارژ نه پول لباس نه غذا نه هیچی و حسرت به دل من و عزیزانم نباشیم😭😭

مامانم درد جسمی و روحی نکشه😭😭

و بتونیم مادربزرگم و خاله هامو همیشه ببینیم(پدرم خیلی بدجنس و شکاکه نمیزاره جایی بریم)😭

مامانم همیشه سالم باشه و عمر خیلی طولانی مادرم و عزیزانم کنند 😭😭

تیک عصبی داداش کوچیکم خوب شه و خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه و همیشه مدرسه بره بین بچه های سالم درس بخونه😭😭

امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه😭😭