2777
2789
عنوان

ازدواج

388 بازدید | 16 پست

شش روز پیش با همسرم دچار درگیری شدم همیشه تو دعواها حرفهای بدی میزنه و تا یه جایی کوتاه میام اما بعضی وقتا نمیتونم جلو خودمو بگیرم منو عصبی میکنه باهم درگیر میشیم اما ااون کتک های خیلی بدی به من میزنه خانوادم این بار اجازه نمیدن برگردم یک بار بهش گفتم حاضرم اگه ده درصد هم مقصر بودم بریم پیش مشاور به شرط اینکه بیای و با خانوادم صحبت کنی که اونم اصلا کوتاه نمیاد و میگه بمون همون جا.من حاضر نیستم غرورم جلوی خانوادت خورد کنم...و من احساس حماقت میکنم که چرا اصلا پیش قدم شدم

اگه برم یه مدت خوبه اما تا دعوا شد دوباره کتک میزنه و این بار دبگه خانوادمم ازم حمایت نمیکنن

اصلا با قبلا متفاوت شده شرور شده خانوادش که اصلا حمایتش نمیکردن و از اونا متنفر بود کشیده شده به سمت اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=62150559]خب ببین اگه بری بازهمونه وشایدبدتربشین تکلیفتومشخص کن بعدبروازاولم طاقت نداشتی نبایدمیرفتی خونه خودت ...

اینجور شخصیتیه هرچی من اعتنا نکنم زودتر میاد حالا که فهمیده منم یکم مایلم برگردم محکم نشسته

چون دست بزن داره اونم میگه تو هم زدی ولی من از خودم دفاع کردم و اصلا مقابل کتک های اون هیچه

ببین عزیزم مردی که زنشو میزنه هیچوقت هیچوقت درست نمیشه اینو مطمئن باش چند تا خانواده رو دیدم که میگم مردا نه تنها ادم نشدن بدتر هم شدن به فکر راه چاره باش اگه خونوادت هم قبولت ندارن برو پزشک قانونی ازش شکایت هم کن نتیجه میده