2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

2565 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دختر نه ماهه من خوب وزن نمیگرفت با اینکه وزن تولدش هم 3300 بود ولی الان 6500 هستش و با اینکه هم کمکی میدم هم شیر خودم ماهی دویست گرم بیشتر اضافه نکرد، هربار هم دکتر میبردم میگفتن قلبش صداس اضافه داره ولی چیزی نیست.

تا اینکه گفتن حالا برای اطمینان دکتر قلب ببر

که اکو و نوار گرفتن و گفتن قلبش سوراخه و asd  داره ، و حالا میخان قلبش عمل کنند اما جراحش میگه این وزن نگرفتنش ربطی ب asd نداره و باید آنژیو تشخیصی بشه تا ببینن مشکل دیگه ای نباشه...

من خیلی نگرانم، کسی تجربه ای داره که بچش این مشکل داشته باشه و خوب وزن نگیره؟؟؟

و بعد عمل وزن گیریش خوب شده باشه؟

لطفا جواب بدید خیلی نگرانم

خودم

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

البته من قلبم سوراخ نبودا. قبل از تشخیص با بسیاااااااااار ضعیف.تا ۵،۶سالگی ریزو لاغر بودم.اما الان آرزوی لاغر شدن دارم😑

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم رگ پی دی ا مشکل داشت هم تنگی آئورت داشتم خیلی هم ریز و لاغر بودم اولی و ۱ سالگی عمل کردم دومی و ۴ سالگی

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

استارتر عزیز نیستی؟ چون نگرانیتو درک میکنم پیگیری کردم ...اومدی بگو واست درخواست  دوستی هم دادم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

متشکرم مریم عزیز

میشه بیشتر توضیح بدی ببین عزیزم من سوالم بیشتر اینه که ای اس دی میگن کمبود وزن نمیده و من میخوام ببینم چه مشکلی تو قلب هست که باعث وزن نگرفتن میشه بیشتر سوالم اینه 

دختر من ماهی صد الی دویست گرم بیشتر وزن نمیگیره!!!

ضمنا بعد از عمل دیگه مشکل یا عوارضی نداشتی شما؟

من هم رگ پی دی ا مشکل داشت هم تنگی آئورت داشتم خیلی هم ریز و لاغر بودم اولی و ۱ سالگی عمل کردم دومی ...

سلام دوست عزیز من درباره بیماری قلبی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین🙏

من پسرم الان 9 ماهشه عمل رگ پی دی ای از بغل انجام داده تنگی خفیف دریچه آئورت هم داره که دکترش اصلا چیزی راجبش نمیگه که عمل میخواد یا نه،خیلی نگرانم اصلا حال خوشی ندارم شب تا صب فکرم شده بیماری پسرم که روزی میاد ببرم دکتر بگه کامل خوب شده

آیا شما هنوز برای چکاب اکو میرین؟چن ساله از عملتون گذشته؟عمل باز انجام دادین؟جای زخم عمل مونده؟

ممنون میشم کمکم کنید

به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد...