2777
2789
عنوان

چیکار کنمممم

13 بازدید | 5 پست

بچه ها پنج شیش ساله با یکی دوستم از دبیرستان همکلاسیم

بعد مثلا خیلی حرف میزنیم صمیمی ایم خیلی بدردم خورده و واسم زحمت کشیده منم متقابل

ولی یچیزیش ک کلافم کرده اینه که مثلا میخوایم بیرون بریم خانوادش اگه یچیزی گفتن و گیر دادن کل روز تر میزنه به حالمون و اینطوریه که هیچ مخالفتی با خانواده نمیکنه خب وقتی بهت میگه بیرون نرو بشین یه حرفی بزن یه راهی باز کن ماهمه بحث کردیم تا راه باز کردیم

و اینکه مثلا با تلفن دارم حرف میزنم مدام زنگ میزنه میبینه پشت خطه پشت سر هم زنگ میزنه

یا یروز حوصله نداشته باشم هی میگه چرا باهام بد رفتار میکنی چرا اینجوری اونجوری

واقعا خسته شدم

خدایا اگه یبار دیگه سلامتیمو برگردونی قول میدم قدرشو بدونم و برای سالم شدن بقیه هرکاری ازم بر بیاد بکنم ... من میدونم که تو معجزه میکنی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینارو بهش بگو درست نشد کات

بهش بارها گفتم دوباره باز صدتا پیام میده که ازم ناراحتی؟ نمیدونم فلانی؟ چیکار کنم ناراحت نباشی و ....

خدایا اگه یبار دیگه سلامتیمو برگردونی قول میدم قدرشو بدونم و برای سالم شدن بقیه هرکاری ازم بر بیاد بکنم ... من میدونم که تو معجزه میکنی .

بیا دغدغه هامونو باهم عوض کنیم😂

دغدغم این نیست واقعا

یکیشونه ک کلافم کرده