2777
2789
اشتباه میکنی خودتو دوست داشته باش هیچکس ارزش اینو نداره خم به ابرو بیاری

اخه خواهر چیکار کنم من بی کسم توی تهران هیچکس رو ندارم اینجا تنها موندم ده بار تاحالا قهر کردم رفتم یکبار وقتی برگشتم یه کش موی زن پیدا کردم از تخت ک گفت برا خواهرمه و اونم گفت آره برا منه دیگه دارم میمرم حتی قهر هم نمیتونم بکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانوادت نظرشون چیه؟

مگن میخای جدا شی جدا شو ولی نمیتونم اخه خونه بابام دیوونه میشم بابام مشکل اعصاب داره میترسم یهو سکته کنه مامانمم دوس نداره جدا شم میگه آبرومون میره اخه من چیکار کنم اولش میگن میخای جدا. شو ولی وقتی اینارو میبینم نمیتونم

مگن میخای جدا شی جدا شو ولی نمیتونم اخه خونه بابام دیوونه میشم بابام مشکل اعصاب داره میترسم یهو سکته ...

عزیزکم میدونستی فقط یبار فرصت زندگی داری؟ بنظرم از الان یه شغل پیدا کن بعد طلاق بگیر

اخه خواهر چیکار کنم من بی کسم توی تهران هیچکس رو ندارم اینجا تنها موندم ده بار تاحالا قهر کردم رفتم ...

عشق دلم عزیز جونم عمرم نفسم همه کسم بارها و بارها گفتم به بقیه به شما هم میگم اگه قصد طلاق ندارید قهر نکنید نزارید قهراتون برای شوهراتون عادی بشه لطفاً

خانوما دو تا سلاح دارن یکی قهر و یکی گریه نباید هر جایی ازش استفاده کنن

اگه قصد طلاق نداری دیگه به روش نیار چون وقیح تر میشه، اما آگاه باش زرنگ باش خودخواه باش دیگه دلسوزی نکن اولویت اصلی زندگی خودت، خودت باش یه کلام تمرکزتو از رو اون بردار بزار رو خودت و اهدافت

رحم کردن به آدم خیانت کار ممنوع

دلسوزی های بیجا ممنوع

حتما حتما پس انداز مخفی هر چند ناچیز داشته باشه پشتتو محکم کن تونستی راضیش کن یه چیزی به نامت بزنه پشتتو محکم و قرص کن

مردا خیلی میلنگن مرد سالم موند دیگه دوره پدربزرگامون فاتحش رو باید خوند، الان اگه بخواییم بخاطر خیانت طلاق بگیریم 99 درصد جامعه باید طلاق بگیره

دیگه مرد سالم وجود خارجی نداره مگر اینکه یا خودش خیلی تیز باشه و لو نره یا زنش خیلی گیج که نتونه مچش رو بگیره البته مردا هم زرنگ شدن اکثرا گوشی دوم دارن مخصوصا اونایی که زناشون میگن ما اندازه چشامون از شوهرامون مطمئنیم بدونید شوهر اونا ختم روزگاره منتهی زرنگ و محتاطانه عمل کرده

عزیزکم میدونستی فقط یبار فرصت زندگی داری؟ بنظرم از الان یه شغل پیدا کن بعد طلاق بگیر

نمیزاره ۱۸ سالمه تا کلاس هشتم در سخوندم کی بمن طغل میده شوهرم ۳۳ سالشه نمیزره نامرد

عشق دلم عزیز جونم عمرم نفسم همه کسم بارها و بارها گفتم به بقیه به شما هم میگم اگه قصد طلاق ندارید قه ...

میخام خودکشی کنم آخه طلاق نمیتونم موندن هم نمیتونم چیزی هم ندارم به اسمم هم بمیره نمیزنه میدونم

بخدا دیگه نمیکشم طلاق نمیتونم موندن هم نمیتونم پس من چیکار کنن اخه خدایا مگ من چیکار کردم

کارایی که گفتم رو انجام بده بعد چند وقت میای ازم تشکر میکنی

این کتاب ها رو هم بخونید

قانون

زنان زیرک

مثل یک مرد فکر کنید مثل یک زن رفتار کنید

مردان مریخی و زنان ونوسی