2777
2789
نه چون ممکنه اونو طلاق بده ب مرور زمان

دلت خوشه 🤣🤣🤣تو زنش بودی سرکار نمیرفت .اللنم با پول زن دونه میره سرکار .اونو طلاق بده باز برای تو بره سرکار

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نه چون ممکنه اونو طلاق بده ب مرور زمان

چقدر کم عقلی عزیزم

هم می خوای یه رابطه ای که تموم شده رو شروع کنی(حتما دلیلی داشته که تموم شده) هم میخوای به همجنس خودت خیانت کنی؟

هم شوهرت هم خودت عوضی هستید حیف همسرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی ایشون وارد زندگی دیگه ای شده...پس باید به خانمش متعهد باشه.اگه به شما علاقه داشت باید میموند...ازطرفی نه خانمش سنش خیلی بالاس.نه شما سنت پایین...خودتم در استانه سی سالگی هستی اگه دهه سی سن بالا حساب میشه...البته از نظر من نه هااا.از دید خودت گفتم

بعدم پنهانی درست نیست خانمش بفهمه میتونه فکرکنم شکایتم بکنه...

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

شوهر دوستم براش ریالی خرج نمیکرد .دوستم همه چیو بخشید و طلاق گرفت .اون قرمساق میگفت حالا بیا صیغه شو ...اینم بهش گفته اونوقت که زنت بودمنمیدیدی حالا آنقدر بدبختم که بیام صیغت شم شاید برام خرج کنی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

شوهر ۳۹ زنش ۳۸ من ۲۶

اینجور که معلومه خودت میخوای زن دوم بشی اومدی از ما تاییده بگیری ولی من مخالفم اولا که ۱۳ سال اختلاف سنی با شوهر سابقت داری قبلا هم اشتباه کردی زنش شدی دوما به امید اینکه زنشو طلاق بده نباش سوما اومدی و زنش شدی حامله شدی بچه دار شدی اون زن هم بچه دار شد اونوقت ممکنه بچه ها با هم نسازن که مطمئن باش نمیسازند چهارما گفتی زنش راضی شده نمیدونم چطور راضی شده ولی مطمئن باش دعوای اساسی با هم خواهید داشت پنجما وقتی طلاق گرفتی اونم زنم گرفته برگشت معنی نداره

۲۶

سلام بچه ها من ی پسری رو خیلی دوست داشتم ۵ سال باهاش بودم اومدن خاستگاری خانوادش من رو نخاستن اونم ب حرف خانوادش گوش داد و رفت تو تاپیک های قبلیم علتش رو گفتم

حالا ی خاستگاری دارم فامیل دورمون زیاد ازش خوشم نمیاد میخام ب اجبار زنش بشم چون مجبورم دوستش هم ندارم ولی سنم رفته بالا و مطمئنم بعد عشقم نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم این از هیچی بهتره وضع مالیش هم خوبه الان ۳۲ سالمه

یک مادر دهه ۷۰

😳😳😳😳😳

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.

شوهر ۳۹ زنش ۳۸ من ۲۶

اتفاقا همسری که اختیار کرده از نظر سنی بهش میخوره نه شما

بعدش همچین کفتی رنش سنش بالاست فکر کردم ۵۰ سالشه

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!