2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عدس پلو ندیدم 

ولی ماکارونی رو من اینجوری درست میکنم 

سویا رو با زرد چوبه و نمک میزارم بپزه بعد اب ش رو میریزم اب روش میریزم هی چنک میزنم تا ابش کامل خارج بشه 

پیاز داغ فراوون درست میکنم سویا رو روش میرزم 

ادویه . دارچین . پودر لیمو خشک حتما 😉 رب میدم  بعضی وقتها هم کشمش پلویی میریزم 

با قارچ و فلفل دلمه که برای عدس پلو این دوتا میتونی نریزی

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

سویا رو خیس کن با آب داغ یکم بمونه

پیاز سرخ کن سویا رو آبشو بگیر بریز تو پیاز... قشنگ سرخ کن... بعد ادویه بزن.. یه تابه جدا رب سرخ کن بریز توش... بعد حالا یا موقع دم کردن پلو بریز لا به لاش یا اخرسر بریز روش. فکر کنم آخرش بریزی بهتره. 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

کلا من سویا را اینجوری درست میکنم، اگر با گوشت چرخ کرده  مخلوط بشه بهتره، اول سویا را خیس میکنم، فشار میدم آبش بره، بعد دوباره خیس میکنم، پودر سیر، پودر پیاز ، یایه سیر رنده شده بهش میزنم،  آبش را میگیرم در تابه میریزم از اول روغن نمی‌دم چون به خودش میکشه، اول یه پیاز رنده میکنم توش با آب پیاز میذارم بخار بپیچه توش،  ادویه بهش میزنم و نمک ، روغن میریزم، تفت میدم، پیاز داغ آماده اضافه میکنم، رب میزنم بهش تفت میدم، اگرم با گوشت چرخ کرده بخواهم قاطیش کنم وقتی روغن ریختم گوشت و پیاز داغ را میریزم، بوی بد هم نمیگیره