2777
2789
عزیزم چقدرر ناراحت شدم تلاشتو بکن انشالله شغل پیدا میکنی و دیگه محتاج هیچکس نمیشی چشم حتما دعات میکن ...

مرسی گلم خیلی دنبالشم پدرم خیلی شکاک و وحشیه نمیزاره بریم سرکار و خودشم پول نمیده💔😭

خداروشکر عزیزم.. یعنی زمانش رو هم باید بگم؟ یا فقط خواسته م رو؟ من اون خانم چند سال پیش بهم گفت ب ...

عزیزم من تقریبا میگم تا سال بعد

یا مثلاً برای آزمایش دکتر اینا میگم که سالم باشه جواب رو گرفتم زود پخش میکنم بله پنج تن هم میشه گفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر عزیزم.. یعنی زمانش رو هم باید بگم؟ یا فقط خواسته م رو؟ من اون خانم چند سال پیش بهم گفت ب ...

حالا من بشدت دوساله که سلامتیمو از دست داده بودم روز عاشورا پسرم ومن وشوهرم شمع روشن کردیم ونذر کردیم تا سال بعد سلامتیمو بدست بیارم باور کن که ده روز بعد یواش یواش به لطف خدا حالم خوب شد

حالا من بشدت دوساله که سلامتیمو از دست داده بودم روز عاشورا پسرم ومن وشوهرم شمع روشن کردیم ونذر کردی ...

🥺😍ای جانم الهییی شکر عزیزدلم

میشه برای حاجتروایی و آرامش منم دعا کنی مهربونم؟

نذر نمک رو انجام میدم ، الان پریودم میتونم نذر کنم؟

🥺😍ای جانم الهییی شکر عزیزدلم میشه برای حاجتروایی و آرامش منم دعا کنی مهربونم؟نذر نمک رو انجام میدم ...

یادت باشه از سال بعد عاشورا هم همیشه شمع روشن کن نذر شمع بکن زود قبول میشه

یادت باشه از سال بعد عاشورا هم همیشه شمع روشن کن نذر شمع بکن زود قبول میشه

باشه عزیزم حتما عاشورا تو خونه میشه شمع روشن کرد؟ مثلا چی باید بگی برای نذر شمع چون تا حالا انجام ندادم

دو سال پیش مشکل گشا نذر کردم جواب گرفتم خداروشکر... زیاد نذر نمیکنم ولی واقعا خوبه

باشه عزیزم حتما عاشورا تو خونه میشه شمع روشن کرد؟ مثلا چی باید بگی برای نذر شمع چون تا حالا انجام ند ...

نه توی خونه نه

مثلاً کنار درو پنجره مسجدها امامزاده ها یا اون چادرهایی که توی خیابونا میزنن یه شمع روشن کن بعد بگو اگه تا سال بعد به این نیتم برسم مثلاً ۱۴تا شمع پخش میکنم سال بعد قبول شد برو همونجا ۱۴شمع رو بین اون آدمایی که شمع روشن میکنن پخش کن