2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه بهزیستی نذر کنید واسه بچه های بی سرپرست مثلا یه جعبه شیرینی بخرید یا ساندویچ یا یه خوردنی .البته تعداد رو اول بپرسید .خیلی گناه دارن از خیلی چیزها محروم اند

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
ای جانم خداروشکر عزیزممم میشه بگی چطور نیت کردی؟ چی گفتی؟ و چندتا نمک؟ بعد از حاجتروایی نذرتو ادا ...

گفتم به نیت ۱۴معصوم ۱۴تا نمک نذر میدم اگه تا سال بعد خونمونو عوض کنیم بعدش که خونمونو قول نامشو نوشتیم نذرمو دادم

نه ولی اهل قرآن خواندن و کمک به دیگران و اعتقادات خاصی دارم ولی نماز نمیخونم

شما که قران خونی بعد قرآن خوندنت همیشه دعام کن خیلی گرفتارم 💔 😭

لطفا دعا کنید پدرم اصلا من و مادرم و خواهرم و داداشام رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بددهن نباشه برامون و خونه زندانیمون نکنه و پدرم دست از فساد برداره و هیچ زنی به غیر مادرم نداشته باشه و من و خواهرمو دیگه به زور شوهر نده😭💔

لطفا دعام انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج پول شارژ و لباس و خوراک هیشکی نشیم 😭

لطفا دعام کن انشالله امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و سلامتی به دست بیارم و پولشو خدا برام برسونه محتاج هیشکی نشم💔😭

شما که قران خونی بعد قرآن خوندنت همیشه دعام کن خیلی گرفتارم 💔 😭لطفا دعا کنید پدرم اصلا من و مادرم ...

عزیزم چقدرر ناراحت شدم تلاشتو بکن انشالله شغل پیدا میکنی و دیگه محتاج هیچکس نمیشی چشم حتما دعات میکنم

گفتم به نیت ۱۴معصوم اگه تا سال بعد خونمونو عوض کنیم ۱۴تا نمکنذری میدم قبول شد دادم به همسایه هامون

خداروشکر عزیزم.. یعنی زمانش رو هم باید بگم؟ یا فقط خواسته م رو؟ من اون خانم چند سال پیش بهم گفت ب نیت 5تن 5 تا نمک